Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Αποκλειστικό: Έτοιμη η πρόταση για το "νέο" σπίτι της Εθνικής - Πού θα βρίσκεται στην Αττική και το Plan B!
| 2023-03-21 17:25:00

Αποκλειστικό: Έτοιμη η πρόταση για το "νέο" σπίτι της Εθνικής - Πού θα βρίσκεται στην Αττική και το Plan B!

Αποκλειστικό: Έτοιμη η πρόταση για το "νέο" σπίτι της Εθνικής - Πού θα βρίσκεται στην Αττική και το Plan B!

Πού θα είναι το νέο προπονητικό κέντρο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος; Η Εθνική είναι στον... αέρα λόγω του του Άγιου Κοσμά, ωστόσο αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει σύντομα.

Κινούμαστε πλέον σε ρυθμούς Εθνικής, ενόψει και των αγώνων με Γιβραλτάρ και Εθνική Ελλάδος.

Η χώρα μας βρίσκεται σε αναζήτηση μόνιμου προπονητικού κέντρου εδώ και καιρό, ωστόσο αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει σύντομα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr η εταιρία Lamda Development Α.Ε., κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση στην ΕΠΟ για την κατασκευή προπονητικού κέντρου στο Ελληνικό. Η περιοχή που θα ανεγερθεί το "σπίτι" της Εθνικής, εφόσον υπάρξει συμφωνία, βρίσκεται κοντά στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Στην πρόταση περιλαμβάνονται 3 ή 4 γήπεδα, γραφεία και ένα μικρό ξενοδοχείο για να μένουν οι αποστολές των εθνικών Ομάδων!

Η ΕΠΟ πριν προχωρήσει σε κάποια κίνηση, θα ενημερώσει πρώτα την ΟΥΕΦΑ κι αυτό διότι μπορεί να χρηματοδοτήσει το έργο. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μια αρκετά σημαντική εξέλιξη και ένα έργο που εάν υλοποιηθεί θα... ανεβάσει επίπεδο την Γαλανόλευκη.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Τάκης Μπαλτάκος θέλει μέσα στο 2023 να έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου! Πάντως, πρέπει να τονιστεί πως υπάρχει και PlanB σε μία έκταση στην Μάνδρα που την παραχωρεί ο Δήμος στην ΕΠΟ! 

Είναι κοντά στο Θριάσειο και στην Αττική Οδό.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρούχας: "Μέχρι και εσύ θα έδινες αυτό το πέναλτι, χωρίς VAR - Γι' αυτό δεν σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags