Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νικολακόπουλος "Άδεια ο Σισέ, καλύτερος στόπερ τώρα του Ολυμπιακού ο Μπα" (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-21 23:01:00

Νικολακόπουλος "Άδεια ο Σισέ, καλύτερος στόπερ τώρα του Ολυμπιακού ο Μπα" (Audio)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος "Άδεια ο Σισέ, καλύτερος στόπερ τώρα του Ολυμπιακού ο Μπα" (Audio)

Η άδεια του Ολυμπιακού στον Παπέ-Αμπού Σισέ και ο κορυφαίος στόπερ των Πειραιωτών τη δεδομένη περίοδο, Ουσεϊνού Μπα. Ακούστε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου.

Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω της εκπομπής «Newsroom» στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6.

Με αφορμή τις κλήσεις των διεθνών των Πειραιωτών για τα παιχνίδια στις ημερομηνίες FIFA, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε στον Τάσο Νικολόπουλο ότι ο Σισέ δεν είναι στη λίστα της εθνικής του, αλλά και ότι βρίσκεται στη Σενεγάλη με άδεια από τον Ολυμπιακό και πως θα επιστρέψει προς το τέλος της εβδομάδας. Μετέφερε, μάλιστα, πληροφορίες από τη Σενεγάλη, σύμφωνα με τις οποίες θα καλούνταν στη θέση του Μπα, αλλά εν τέλει δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Σε ό,τι αφορά τον Μπα σχολίασε ότι εδώ και ενάμιση μήνα είναι ο καλύτερος στόπερ του Ολυμπιακού και ότι θα ήταν ευχής έργον να συνέχιζε έτσι. Υπενθυμίζοντας ότι Ολυμπιακός με τον Μπα στην ενδεκάδα του έχει κάνει πολύ μεγάλες νίκες σε μεγάλα ντέρμπι και ευρωπαϊκά ματς, όπως το «διπλό» με Άρσεναλ, τις νίκες επί των Μαρσέιγ, Αϊντχόφεν και Φενέρμπαχτσε, ενώ αυτός ήταν βασικός στα δύο ματς με Γουλβς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα κερδίζει και την διαιτησία ο Ολυμπιακός - Βρείτε μία κόκκινη και... πέναλτι - Πρωτάθλημα στη Λεωφόρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags