Facebook Pixel Πορτογαλία: Επέστρεψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο!
| 2023-03-22 13:12:00

Επέστρεψε στην Εθνική Πορτογαλίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Του Νίκου Τσούρτη
Επέστρεψε στην Εθνική Πορτογαλίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

"Πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην εθνική μας ομάδα και θα μπορέσω να εκροσοπήσω ξανά την Πορτογαλία", έγραψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο νέος προπονητής της εθνικής Πορτογαλιάς Ρομπέρτο Μαρτινέθ στην πρώτη του κλήση για τα προκριμάτικα του euro 2024 εναντίον του Λιχτεστάιν και το Λουξεμβούργο, δεν έκανε μεγάλες αλλαγές, ενώ απο την λιστά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 38χρόνος σούπερσταρ δεν εκρύψε την χαρά του που κλήθηκε να βοηθήσει για αλλή μια φορά την εθνική του. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος εξέφρασε την χαρά του με ενα μύνημα του στα μέσα κοινωνικής δικτυώσης.

"Πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην εθνική μας ομάδα και θα μπορέσω να εκροσοπήσω ξανά την Πορτογαλία", έγραψε

Ο νέος ισπάνος προπονητής Ρομπέρτο Μαρτινέθ ο οποίος ανάλαβε επείτα απο την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος, δεν έκανε ιδιαίτερες αλλαγές στην πρώτη του κλήση στον παγκό της πορτογαλιάς καθώς η πρώτη του κλήση συμπεριλαμβάνει τους:

Ζόζε Σά;Ρουί Πατρίσιο;Ντιόγκο Κόστα

Αντόνιο Σίλβα;Ντιόγκο Λείτε;Πέπε;Γκονσάλο Ινάτσιο;Ρούμπεν Ντιάς;Ζοάο Κανσέλο;Νούνο Μεντές;Ντιόγκο Νταλότ;Ράφαελ Γκερείρο

Βιτίνια;Μπρούνο Φερνάντες;Ματέους Νούνες; Ντανίλο Περέιρα; ;Ζοάο Μάριο; Ρούμπεν Νέβες; Γουίλιαμ Καρβάλιο; Ζοάο Παλίνια; Οτάβιο’Μπερνάρντο Σίλβα;

Ραφαέλ Λεάο; Ντιόγκο Ζότα; Αντρέ Σίλβα; Ρικάρντο Όρτα; Ζοάο Φέλιξ; Κριστιάνο Ρονάλντο; Γκονσάλο Ράμος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags