Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στην Πορτογαλία για τον Ντάντας!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-22 12:40:00

Τρέχουν οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Στην Πορτογαλία για μεταγραφή ο Μπότο - Συνάντηση με Μπενφίκα!

Sportdog Team
Τρέχουν οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Στην Πορτογαλία για μεταγραφή ο Μπότο - Συνάντηση με Μπενφίκα!

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δουλεύει παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας και, προφανώς, θέλει να πετύχει σημαντικές κινήσεις! 

ΠΑΟΚ: Στην Πορτογαλία για τον Ντάντας!

"Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού Μπότο-Μπενφίκα για την παραμονή του Ντάντας", αναφέρει πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Metrosport, που έχει άριστη ενημέρωση στα θέματα του Δικέφαλου.

Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν πετύχει μια πρώτης τάξης συμφωνία για την απόκτηση του παίκτη από την Μπενφίκα, καθώς είχε έρθει με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Με τον Δικέφαλο να θέτει εξαρχής ζήτημα ρήτρας για την απόκτηση του παίκτη. Αυτή προβλέπει πως οι Θεσσαλονικείς έχουν δικαίωμα να αγοράσουν τα δικαιώματα του Ντάντας καταβάλλοντας 7.000.000 ευρώ. Στη συμφωνία έχει προβλεφθεί και ένα ποσό της τάξης των 4.000.000 ευρώ, το οποίο αν καταβάλλει, θα αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Με λίγα λόγια μπορεί τα χρήματα να μην είναι λίγα, ούτε για το 50% των δικαιωμάτων του είναι λίγα, αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει για προοπτική για την παραμονή του.

Σε πρώτη φάση αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι ο Μπότο θα προσπαθήσει να διευρύνει τον δανεισμό του...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags