Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: Επιστρέφει ο Μαρσέλο στο μεγάλο ντέρμπι
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-22 14:53:00

Επιστρέφει ο Μαρσέλο στο μεγάλο ντέρμπι

Sportdog Team
Επιστρέφει ο Μαρσέλο στο μεγάλο ντέρμπι

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι πλέον έτοιμος για απαντήσεις.
 

Ο Μαρσέλο επέστρεψε στη Βραζιλία για να παίξει ξανά στη Φλουμινένσε, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και από την οποία έκανε το «άλμα» στην Ευρώπη για να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. 

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας ο πρώην άσος του Ολυμπιακού πιθανότατα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του  στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Φλαμένγκο, το οποίο θα διεξαχθεί ξημερώματα Πρωταπριλιάς στο «Μαρακανά» και θα είναι ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος Carioca (θα ακολουθήσει ρεβάνς), στο οποίο συμμετέχουν σύλλογοι του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ξεκίνησε στη «Φλου» την επαγγελματική του καριέρα πριν υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο του 2007. Τώρα, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στις 24 Φεβρουαρίου, 16 χρόνια αργότερα, με πέντε τίτλους Champions League, ο αριστερός μπακ επέστρεψε στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

Με τη φανέλα της Φλουμινένσε έπαιξε από το 2005 έως το 2007 στην πρώτη ομάδα, και σε 40 ματς σημείωσε έξι γκολ και είχε τρεις ασίστ, πριν παραχωρηθεί (τον Ιανουάριο του 2007) στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να διαδεχθεί τον Ρομπέρτο Κάρλος.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags