Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κίνηση... ματ από ΠΑΟΚ για Ντάντας - Ταξίδι... αστραπή Μπότο στην Πορτογαλία - Τι ισχύει
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-22 17:55:00

Κίνηση... ματ από ΠΑΟΚ για Ντάντας - Ταξίδι... αστραπή Μπότο στην Πορτογαλία - Τι ισχύει

Sportdog Team
Κίνηση... ματ από ΠΑΟΚ για Ντάντας - Ταξίδι... αστραπή Μπότο στην Πορτογαλία - Τι ισχύει

Ο Χοσέ Μπότο, αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενος την διακοπή των πρωταθλημάτων για τις Εθνικές, ταξίδεψε στην Πορτογαλία προκειμένου να διαπραγματευτεί με την Μπενφίκα για τον Ντιάγκο Ντάντας.

ΠΑΟΚ: Ο Χοσέ Μπότο, αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενος την διακοπή των πρωταθλημάτων για τις Εθνικές, ταξίδεψε στην Πορτογαλία προκειμένου να διαπραγματευτεί με την Μπενφίκα για τον Ντιάγκο Ντάντας. 

Δανεικός από την Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν, ο Τιάγκο Ντάντας έπεισε τους υπεύθυνους του ελληνικού συλλόγου, θέλοντας να τον κάνουν να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. 

Έτσι, σύμφωνα με την πορτογαλική «O JOGO» , ο Χοσέ Μπότο, αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, βρίσκεται ήδη στη Λισαβόνα και θα πρέπει να συναντηθεί σύντομα με τους ηγέτες της Μπενφίκα προκειμένου να διαπραγματευτεί την παραμονή του στην Ελλάδα.

Στη συμφωνία της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ προβλεπόταν οψιόν αγοράς επτά εκατομμυρίων για το 100% της μεταγραφής ή τεσσάρων εκατομμυρίων για το 50%, ωστόσο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκοπεύει να διαπραγματευτεί αυτά τα ποσά. Δημοσίευμα που επιβεβαιώνει και το αντίστοιχο της Metrosport.

Ο Τιάγκο Ντάντας μετρά συνολικά 1786 λεπτά σε 29 παιχνίδια στον ΠΑΟΚ, υπό τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου, την τρίτη συνεχόμενη σεζόν του ως δανεικός - ταξίδεψε στην Ελλάδα στις αρχές του 2022/23 μετά από μεταγραφές σε Μπάγερν Μονάχου (2020/21) και Τοντέλα ( 2021/22).

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισήγηση Μίτσελ για παίκτη 12 εκατομμυρίων - Συνάντηση με Μαρινάκη - Η πρόταση για να υπογράψει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags