Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Εκτός… τίτλου η ΑΕΚ, αυτός είναι φαβορί - Περίμενα 0-5 τον Ολυμπιακό - Πού είναι Τζόλης, Γιαννούλης;"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-22 17:16:00

"Εκτός… τίτλου η ΑΕΚ, αυτός είναι φαβορί - Περίμενα 0-5 τον Ολυμπιακό - Πού είναι Τζόλης, Γιαννούλης;"

του Γιώργου Κτενά
"Εκτός… τίτλου η ΑΕΚ, αυτός είναι φαβορί - Περίμενα 0-5 τον Ολυμπιακό - Πού είναι Τζόλης, Γιαννούλης;"

"Καλός για Ελλάδα ο Φορτούνης - Πρόβλημα η διαιτησία"! Ο Γιάννης Τοπαλίδης, επί σειρά ετών βοηθός τού Ότο Ρεχάγκελ, μίλησε στο Sportdog.gr για την πρεμιέρα των πλέι οφ, τη μάχη για την κούπα, αλλά και τα πολλά λάθη των διαιτητών.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τους δύο αιώνιους βλέπει ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα ο Γιάννης Τοπαλίδης, επί σειρά ετών βοηθός τού Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική ομάδα και προπονητής με μεγάλη πείρα στα πράγματα.

Το sportdog επικοινώνησε μαζί του για να σχολιάσει την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, την παρουσία του Φορτούνη στο Βόλος-Ολυμπιακός αλλά και τα παράπονα που υπάρχουν για τη διαιτησία.

"Μεγάλο πρόβλημα με τη διαιτησία - Περίμενα 0-5 τον Ολυμπιακό - Καλός για την Ελλάδα  ο Φορτούνης"

σχολήθηκαν πολύ με τη διαιτησία, έγινε ντόρος για τη διαιτησία. Στην Ελλάδα είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό με τους διαιτητές, ο,τι και να γίνει θα υπάρχουν διαμαρτυρίες. Αλλά ο,τι και να κάνεις θα γίνονται λάθη. Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια και δεν θα αλλάξει εύκολα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Γ. Τοπαλίδης.

Πώς είδατε το παιχνίδι τού Ολυμπιακού με τον Βόλο; Ξεχώρισε και ο Φορτούνης για την παρουσία του.

"Ήταν παιχνίδι που περίμενα ότι θα λήξει 0-3, 0-4, 0-5, γιατί ο Βόλος με τις μεγάλες ομάδες φέτος έφαγε πολλά γκολ σε όλα τα ματς. Τον Φορτούνη τον είχα για έναν πολύ μεγάλο παίκτη, ήμουν στην Καϊζερσλάουτερν και με είχε εντυπωσιάσει σε ένα παιχνίδι που τον είχα δει όταν αγωνιζόταν στη Γερμανία. Και τώρα είναι καλός παίκτης, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι μέτρο, δεν είναι κριτήριο. Αλλά όντως πρόκειται για πολύ καλό παίκτη. Για να πιάσω ένα παράδειγμα από τον ΠΑΟΚ, και οι Τζολης, Γιαννούλης, Σταφυλίδης, Πέλκας λέγαμε τι παιχταράδες είναι και όταν βγήκαν έξω και κανείς τους δεν έκανε τίποτα".

 

"Έτσι κερδίζει η ΑΕΚ τα παιχνίδια - Δεν με έπειθε ο Παναθηναϊκός - Φαβορί με Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα"

Το σχόλιό σας για την ΑΕΚ;

"Η ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναϊκό δεν μου άρεσε, έχει ορισμένους παίκτες σε καλό επίπεδο, η δομή του παιχνιδιού της και η οργάνωσή του όμως δεν μου αρέσει. Αλλά ζει από τα ατομικά προσόντα ορισμένων παικτών".

Ο Παναθηναϊκός;

"Ο Παναθηναϊκός δεν με έπειθε πριν αλλά στα τελευταία ματς δείχνει ότι θα παίξει πρωτοποριακό ρόλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην αρχή έλεγα ότι δεν μπορεί να το πάρει, αλλά τώρα βλέπω ότι μια χαρά μπορεί".

Το Άρης-ΠΑΟΚ;

"Διεκόπη λόγω επεισοδίων στους πάγκους, κακό παιχνίδι, αλλά ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο. Για αυτό και κατάφερε να γυρίσει το ματς. Αν πάρουμε τα τελευταία 20-30 λεπτά ο Άρης δεν έκανε ούτε φάση, άρα κάπου είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Αν και υπάρχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία".

Υπάρχει φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

"Πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μπροστά στη βαθμολογία. Αλλά έτσι όπως είναι η βαθμολογια θα έλεγα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα παιχτεί το πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φώναζε και χειρονομούσε ο Αλμέιδα - Τον κρατούσαν μην ορμήσει σε Σένκεφελντ - Ποιος βγήκε με βραστήρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags