Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Απαντήσεις για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με Φαρούλ από Ραζβάν - "Δεν μου αρέσουν τα φιλικά..." - Για αυτό δέχθηκε
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-22 18:30:00

Απαντήσεις για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με Φαρούλ από Ραζβάν - "Δεν μου αρέσουν τα φιλικά..." - Για αυτό δέχθηκε

Sportdog Team
Απαντήσεις για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με Φαρούλ από Ραζβάν - "Δεν μου αρέσουν τα φιλικά..." - Για αυτό δέχθηκε

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει την ρουμανική ομάδα στη Τούμπα το Σάββατο (25/3) σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με τον τεχνικό της ομάδας να απαντάει γιατί τελικά δέχθηκε να γίνει η αναμέτρηση αν και όπως τόνισε δεν του αρέσουν τα παιχνίδια κατά τη διάρκεια των διακοπών για τις Εθνικές.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Την Φαρούλ Κοστάντζα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (25/3) στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, σε φιλική αναμέτρηση χωρίς κόσμο, με τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά να τονίζει ότι αν και δεν του αρέσουν οι φιλικοί αγώνες δέχθηκε την πρόσκληση λόγω του Χάτζι που ηγείται της ομάδας από την πατρίδα του.

«Η Φαρούλ μας το πρότεινε. Νομίζω ότι το πρότεινε ο Γκίκα μέσω ενός κοινού φίλου. Δεν είμαι λάτρης των φιλικών παιχνιδιών ειδικά όταν έχουμε πολλούς παίκτες στις Εθνικές ομάδες αλλά εφόσον πρόκειται για τον Χάτζι, δέχτηκα αμέσως. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή στιγμή και για τις δύο ομάδες».

Μιλώντας για την Φαρούλ δεδομένου πως βρίσκεται στην πρώτη θέση των PlayOffs του πρωταθλήματος Ρουμανίας: «Δεν αποτελεί έκπληξη που η Φαρούλ βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχει τον Χάτζι, που είναι ένας μεγάλος προπονητής με νοοτροπία νικητή. Η μάχη στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας θα είναι πολύ σκληρή και θα κριθεί στις λεπτομέρειες», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισήγηση Μίτσελ για παίκτη 12 εκατομμυρίων - Συνάντηση με Μαρινάκη - Η πρόταση για να υπογράψει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags