Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτη υπόκλιση Μπότο στην Πορτογαλία - Αποκάλυψη για Ντάντας και ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-22 21:58:00

Απίστευτη υπόκλιση Μπότο στην Πορτογαλία - Αποκάλυψη για Ντάντας και ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Απίστευτη υπόκλιση Μπότο στην Πορτογαλία - Αποκάλυψη για Ντάντας και ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη μίλησε προπονητής από την Πορτογαλία όπου και αναφέρθηκε στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά και για το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ζοάο Τρανχάο: Για την προσπάθεια ανανέωσης της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Ντιάγκο Ντάντας μίλησε στο Metropolis 95.5 ο πρώην προπονητής του νεαρού μέσου όπου και ανέφερε: «Εχω φύγει από την Μπενφίκα, πήγα σε πόστο ακαδημιών στη Μονακό. Τον Ντάντας τον γνωρίζω. Τον είχα στην under 19, αλλά και σε μικρότερη ηλικία γιατί εντόπιζα ταλέντα που ξεχώριζαν».

Για το ραντεβού του Μπότο με τον Ρούι Κόστα για τον Πορτογάλο μέσο: «Γνωρίζω τον Μπότο από την κοινή μας παρουσία στην Μπενφίκα. Είναι top class επαγγελματίας και άνθρωπος και κάνει σπουδαία δουλειά στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζει καλά τον Ντάντας και αντιλαμβάνομαι γιατί θέλει να τον κρατήσει στον ΠΑΟΚ. Ξέρει τις δυνατότητές του και ότι έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Εχω δει παιχνίδια του Ντάντας στον ΠΑΟΚ. Πάει πολύ καλά και έχει επίδραση στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Προσφέρει πολλά και γίνεται όλο και καλύτερος γιατί έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα. Θα πάει ακόμη πιο ψηλά και θα αφήσει ένα σημαντικό αποτύπωμα στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ξέρουν και στον ΠΑΟΚ, γι' αυτό και θέλουν να συνεχίσουν μαζί του. Δεν έχω μιλήσει τελευταία μαζί του, αλλά μαθαίνω από ανθρώπους που είναι κοντά του ότι είναι χαρούμενος γιατί παίζει σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου. Είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ομάδα.

Η εξέλιξή του περνάει μέσα από τον ΠΑΟΚ. Του δίνει όλες τις προοπτικές για να γίνει καλύτερος. Είναι δύσκολο να πεις σε ποια σημαία θέλει βελτίωση. Είναι πολύ καλός στην κατοχή μπάλας, στο επιθετικό σκοράρισμα και είναι σκληρός εργάτης στο αμυντικό κομμάτι. Έχει και αντίληψη του παιχνιδιού. Το μόνο που μπορεί να διορθώσει είναι παίζοντας να γίνει και πιο ώριμος και να εξελιχθεί», είπε ο Ζοάο Τρανχάο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιλογή Αλμέιδα ο Έρικ Λόπες για ΑΕΚ ως… αντι-Αραούχο - "Πακέτο" για Ελλάδα με τον Βαλμπουενά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags