Facebook Pixel ΑΕΚ: Κίνηση-ματ από Μελισσανίδη: Υπέγραψε Έλληνας άσος (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-22 17:08:00

Κίνηση-ματ από Μελισσανίδη: Υπέγραψε Έλληνας άσος (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κίνηση-ματ από Μελισσανίδη: Υπέγραψε Έλληνας άσος (ΦΩΤΟ)

Πολύ σημαντική κίνηση για την Ένωση μιας και όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης (23/3) Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

ΑΕΚ: Παίκτης της Ένωσης μέχρι το 2026 θα συνεχίσει να είναι ο Γεράσιμος Μήτογλου με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα το απόγευμα της Τετάρτης (23/3) και την ΠΑΕ να ανακοινώνει επίσημα την σημαντική κίνηση.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Γεράσιμο Μήτογλου. Το νέο συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα κεντρικού αμυντικού με την ομάδα μας έχει χρονική διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2026.

Μετά τις υπογραφές, ο Μήτογλου εξέφρασε στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη και αναφέρθηκε στους στόχους του με την Ένωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μέσω της οποίας θέλω να ικανοποιήσω όλες μου τις φιλοδοξίες. Να κατακτήσω μαζί της τρόπαια και να παίξω με τη φανέλα της στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγος" από Σλούκα σε Ολυμπιακό - Υπογράφουν άμεσα Αμερικανό οι Αγγελόπουλοι - Top NBAer! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags