Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς - Τότε προχωράνε οι ανανεώσεις στον ΠΑΟ - Τι ισχύει με Σπόραρ
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-22 23:27:00

Το αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς - Τότε προχωράνε οι ανανεώσεις στον ΠΑΟ - Τι ισχύει με Σπόραρ

Sportdog Team
Το αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς - Τότε προχωράνε οι ανανεώσεις στον ΠΑΟ - Τι ισχύει με Σπόραρ

Εκτός από τα αγωνιστικά που είναι στο προσκήνιο των Πράσινων υπάρχει και το ζήτημα των ανανεώσεων των συμβολαίων ποδοσφαιριστών με τον Σέρβο τεχνικό να έχει πάρει πολύ σημαντική απόφαση για το θέμα.

Τάσος Νικολογιάννης: Με το μυαλό στη συνέχεια των play off είναι άπαντες στον Παναθηναϊκό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως ανέφερε τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, να έχει αποφασίσει πως η κουβέντα για την ανανέωση των επόμενων συμβολαίων θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

«Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά αυτή τη στιγμή για όλους στην ομάδα προέχει το πρωτάθλημα και όλη η συγκέντρωση είναι σε αυτό το κομμάτι. Εξελίξεις στις ανανεώσεις θα έχουμε, όπως όλα δείχνουν, τον Μάιο, αφού ολοκληρωθούν και τα playoffs».

«Είναι από τη μια θετικό, γιατί δείχνει πως η ομάδα διαθέτει παίκτες με ποιότητα, αλλά από την άλλη υπάρχει και η αγωνία μην πάθουν κάτι παίζοντας με τις εθνικές τους ομάδες. Λογικά ο Σπόραρ δεν θα παίξει με την Σλοβενία την Πέμπτη στο Καζακστάν», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης όσον αφορά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκτός… τίτλου η ΑΕΚ, αυτός είναι φαβορί - Περίμενα 0-5 τον Ολυμπιακό - Πού είναι Τζόλης, Γιαννούλης;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags