Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απογοήτευση για το μεγάλο πρότζεκτ στον Ολυμπιακό - Δεν τον… βλέπει ο Μίτσελ - Ψάχνει ήδη για ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-22 22:40:00

Απογοήτευση για το μεγάλο πρότζεκτ στον Ολυμπιακό - Δεν τον… βλέπει ο Μίτσελ - Ψάχνει ήδη για ομάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απογοήτευση για το μεγάλο πρότζεκτ στον Ολυμπιακό - Δεν τον… βλέπει ο Μίτσελ - Ψάχνει ήδη για ομάδα!

Τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν το μέλλον του στην Ελλάδα. Παρότι το ξεκίνημά του ήταν εντυπωσιακό, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ισπανός προπονητής δεν πείστηκε για τις ικανότητες του και όλα δείχνουν ότι μετά το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από το Λιμάνι.

Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού Καμαρά πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ στο Πρωτάθλημα (Δείτε το ΕΔΩ), σκοράροντας για λογαριασμό του Ατρομήτου απέναντι στον Ιωνικό στην πρώτη αγωνιστική των Πλέι Άουτ.

Τόσο το γκολ (πρώτο για τον Αφρικανό άσο μετά από 13 μήνες στη Super League) όσο και η συνολική του εμφάνιση έκαναν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να… αναθαρρήσουν κάπως για το νεαρό μέσο.

Η φετινή σεζόν έχει εξελιχθεί με αρκετά προβληματικό τρόπο για τον Καμαρά, που δεν θύμισε σε τίποτα τον παίκτη, ο οποίος πέρυσι ήρθε από την αφάνεια και έγινε βασικός στον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν μπόρεσε να πείσει όχι έναν, αλλά δύο προπονητές στο Λιμάνι. Ο Κορμπεράν τον χρησιμοποιούσε αισθητά λιγότερο σε σχέση με τον Μαρτίνς, ενώ ο Μίτσελ δεν τον υπολόγιζε και εισηγήθηκε τον δανεισμό του στον Ατρόμητο.

Ωστόσο, τα αγωνιστικά ζητήματα συνεχίστηκαν, με τον άσο από τη Γουινέα να καταγράφει μέτριες εμφανίσεις και στη νέα του ομάδα. Είναι λογικό να υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις των Ερυθρολεύκων, αφού από εκεί που έβλεπαν τον Καμαρά στον… προθάλαμο της Premier League (οι περσινές του εμφανίσεις προσέλκυσαν έντονο ενδιαφέρον), λίγους μήνες αργότερα παρακολουθούν έναν παίκτη που δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά ούτε στον Ατρόμητο, πόσω μάλλον στον Ολυμπιακό.

Η καλή εμφάνιση και το γκολ με τον Ιωνικό «γεννά» ελπίδες στους Πειραιώτες ότι ο Αγκιμπού θα… ξεμπλοκάρει πνευματικά και θα βρει τον καλό του εαυτό. Το τσεκάρισμα θα συνεχιστεί στο υπόλοιπο των Πλέι Άουτ και εν συνεχεία ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να επαναξιολογηθεί από το τεχνικό τιμ στην καλοκαιρινή προετοιμασία, προκειμένου να διαπιστωθεί το αν έχει κάνει πρόοδο.

Σε κάθε περίπτωση, το μέχρι τώρα δείγμα γραφής του Αφρικανού μέσου δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό για να του… εγγυηθεί μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Σίγουρα θα τον βοηθήσει το να παίξει καλό στο υπόλοιπο των Πλέι Άουτ, αλλά η πραγματική πρόκληση για τον Καμαρά θα έρθει το καλοκαίρι. Αν δεν τα καταφέρει, φαντάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ξαναφύγει ως δανεικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισήγηση Μίτσελ για παίκτη 12 εκατομμυρίων - Συνάντηση με Μαρινάκη - Η πρόταση για να υπογράψει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags