Facebook Pixel ΑΕΚ: Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για εξελίξεις που θα αλλάξουν level την ΑΕΚ - Ακούστε το ηχητικό!
Μπάσκετ
| 2023-03-23 14:58:00

Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για εξελίξεις που θα αλλάξουν level την ΑΕΚ - Ακούστε το ηχητικό!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κετσετζόγλου για εξελίξεις που θα αλλάξουν level την ΑΕΚ - Ακούστε το ηχητικό!

Για κινήσεις οικονομικού χαρακτήρα (με επίκεντρο το γήπεδο) που θα εξασφαλίσουν το μέλλον της μπασκετικής ΑΕΚ και θα μπορούν να την αλλάξουν επίπεδο μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Σημαντικές (όσο και ευχάριστες) εξελίξεις στην μπασκετική ΑΕΚ προανήγγειλε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού ρεπορτάζ, ερωτήθηκε στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη και για τις ζυμώσεις που φέρονται να υπάρχουν στην ΚΑΕ ενόψει καλοκαιριού.

Επιβεβαίωσε λοιπόν ότι θα υπάρξει σημαντική οικονομική βελτίωση, που θα επιτρέψει στην «Ένωση» να ξεφύγει από τα προβλήματα που προέκυψαν μετά τον covid.

 

Και αφού έκανε λόγο για κινήσεις που δρομολογούνται με επίκεντρο το γήπεδο των Άνω Λιοσίων, τόνισε ότι θα εξασφαλίσουν το μέλλον της ομάδας και θα της επιτρέψουν ν’ αλλάξει level.

Όσον αφορά στα ποδοσφαιρικά της Ένωσης, με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας με τον Σίμο Μήτογλου, τόνισε ότι ήδη δουλεύεται κάτι αντίστοιχο με τους Γκαρσία και Σιμάνσκι.

Σημείωσε, δε, ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα (κι εφόσον δεν προκύψει κάτι απρόοπτο το καλοκαίρι) σίγουρη μοιάζει και η παραμονή των Άμραμπατ-Χατζισαφί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στην ΑΕΚ μετά την αποκάλυψη Καραπαπά για την διαιτησία - Ψάχνουν ονόματα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags