Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κόλπο... γκρόσο στον ΠΑΟΚ - Από... τελειωμένος ανανεώνει την παρουσία του στην Τούμπα - Άλλαξαν όλα
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 18:54:00

Κόλπο... γκρόσο στον ΠΑΟΚ - Από... τελειωμένος ανανεώνει την παρουσία του στην Τούμπα - Άλλαξαν όλα

Sportdog Team
Κόλπο... γκρόσο στον ΠΑΟΚ - Από... τελειωμένος ανανεώνει την παρουσία του στην Τούμπα - Άλλαξαν όλα

Άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Μπράντον Τόμας κόντρα στον Άρη για την πρεμιέρα των πλέι οφ, ακόμα και αν δεν πέτυχε γκολ. 

ΠΑΟΚ: Άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Μπράντον Τόμας κόντρα στον Άρη για την πρεμιέρα των πλέι οφ, ακόμα και αν δεν πέτυχε γκολ. Ο Ισπανός φορ είχε πετύχει τρία γκολ στα τρία συνεχόμενα προηγούμενα ματς του Δικεφάλου και βρίσκεται εξαιρετική κατάσταση.

Στα 44 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις που αγωνίστηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η αλήθεια είναι ότι ο Τόμας βοήθησε να γίνει πιο απειλητικός και πιο πιεστικός ο Δικέφαλος και ήταν εκείνος που έδωσε την πάσα στον Ράφα Σοάρες από τα πόδια του οποίου βγήκε η σέντρα για το νικητήριο γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Ο Ισπανός επιθετικός διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας και είναι χαρακτηριστικό ότι από τα εννέα γκολ που έχει πετύχει συνολικά στις 26 εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ, τα 7 έχουν έρθει στις τελευταίες 40 μέρες., σε 12 παιχνίδια που ο χρόνος συμμετοχής του έχει αυξηθεί σημαντικά, αρχής γενομένης από την ρεβάνς Κυπέλλου με την Καλαμάτα που είχε σημειώσει δύο τέρματα. Έχει ανεβάσει στροφές ο Μπράντον Τόμας και με αυτή την βελτίωση του έχει μεγαλώσει τον ανταγωνισμό στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι υψηλές πτήσεις του 28χρονου επιθετικού, με τελευταία επιβεβαίωση αυτού του πορίσματος στο clasico με τον Άρη, σύμφωνα με πληροφορίες με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους της ομάδας στην απόφαση να συνεχίσει και την νέα σεζόν με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Υπάρχει ταύτιση απόψεων ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη, Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου και η εισήγηση του Ρουμάνου κόουτς είναι να μην υπάρξει καθυστέρηση και να παραμείνει και την επόμενη σεζόν κάτοικος Τούμπας.

Η θετική διάθεση από όλες τις πλευρές εκφράστηκε σε συζητήσεις που έγιναν και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο τέλος της σεζόν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν παραμονής του και την επόμενη αγωνιστική σεζόν που υπήρχε στην συμφωνία του με τον Δικέφαλο το καλοκαίρι.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο Τόμας θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ με τους όρους που ισχύουν και στο φετινό. Οι ετήσιες απολαβές του κυμαίνονται λίγο πάνω από τις 350.000 ευρώ και τον καθιστά αναμφίβολα έναν από τους πιο value for money παίκτες όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο ακριβό ρόστερ επί Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι το μπάτζετ - Παίκτες από το "πάνω ράφι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags