Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το πιο ακριβό ρόστερ επί Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι το μπάτζετ - Παίκτες από το "πάνω ράφι"!
Μπάσκετ
| 2023-03-23 14:04:00

Το πιο ακριβό ρόστερ επί Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι το μπάτζετ - Παίκτες από το "πάνω ράφι"!

του Νίκου Στεργίου
Το πιο ακριβό ρόστερ επί Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι το μπάτζετ - Παίκτες από το "πάνω ράφι"!

Το νούμερο που διέρρευσε αλλάζει τα δεδομένα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι Πράσινοι ετοιμάζουν μία ομάδα με δυνατό προπονητή και παίκτες-ονόματα, με στόχο φυσικά την επιστροφή στους τίτλους. Πόσα χρήματα θα πέσουν στο Τριφύλλι και οι πρώτες συμφωνίες.

Στον Παναθηναϊκό πλέον το λένε καθαρά και δεν το κρύβουν. Το έκανε τόσο φυσικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε live του στο Instagram, το έκανε δευτερευόντως με τις δηλώσεις στο ΣΠΟΡ-ΦΜ και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός. Το Τριφύλλι λοιπόν δημιουργεί μία ομάδα για του χρόνου, η οποία θα μπορεί να συμπαρασύρει τα πάντα στο διάβα της.

Στόχος του νέου ρόστερ που θα φτιαχτεί δεν είναι να κάνει απλά ένα βήμα παραπάνω, αλλά να παλέψει στα ίσια για τους μεγάλους στόχους και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Γι' αυτό, άλλωστε, θα έρθουν παίκτες από το πάνω ράφι της Euroleague, όπως και προπονητής πρώτης βαθμίδας εξίσου.

Αν και είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε με συγκεκριμένα νούμερα, το καθαρά αγωνιστικό μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα ξεπερνάει τα 12 εκατ. ευρώ και ίσως να προσεγγίζει ακόμα και τα 15 εκατ. ευρώ! Με βεβαιότητα, θα είναι ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ που έχει δημιουργήσει επί παρουσίας του στο "τιμόνι" των Πράσινων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είναι κοινό μυστικό, πάντως, ότι ήδη ο Εξάστερος έχει αρχίσει να κλείνει παίκτες που θα ανακοινωθούν με το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Πείσμωσαν κι άλλο τον Γιαννακόπουλο

Το Τριφύλλι δεν ανησυχεί καθόλου για τα διαιτητικά αίσχη και την παρουσία Λιόλιου στην ΕΟΚ. Όχι γιατί πιστεύουν, πως κάτι από αυτά θα αλλάξει. Αλλά επειδή το νέο σύνολο που θα φτιαχτεί, δεν θα τους... βλέπει. Θα τους κερδίζει κι αυτούς και όσους υπόλοιπους, θέλουν να χρίζουν κάποιον πρωταθλητή ντε και καλά.

Κανένας, απολύτως, δεν αμφισβητεί το ποσό αξιόλογη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Κανείς όμως, ταυτόχρονα, δεν μπορεί να αναιρέσει και την ίδια την πραγματικότητα. Ποια είναι αυτή; Πως και στο ΣΕΦ με το φάουλ στο τρίποντο του Μπέικον και στο ΟΑΚΑ με το καταφενέστατο φάουλ στον Παπαγιάννη, οι Ερυθρόλευκοι χρειάστηκαν την παρέμβαση-αλλοίωση των διαιτητών, προκειμένου να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Φανταστείτε τι θα αναγκαστούν να τους πιάσει από την επόμενη σεζόν, που θα τους κυριεύσει η απελπισία.

Πάμε τώρα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Χαίρονται πολλοί τώρα, που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε καταλάβει, ωστόσο, ότι με όσα κάνουν πορώνουν ακόμα περισσότερο τον ισχυρό άνδρα της Πράσινης ΚΑΕ. Γι' αυτό και με τον προπονητή που έρθει (πάντα με φαβορί τον Λάσο) και ακομα περισσότερο με τους παίκτες που θα μετακομίσουν στο ΟΑΚΑ, οι πάντες θα... τρίβουν τα μάτια τους.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που υπέγραψε ο Γιαννακόπουλος - Αρπάζει παικταρά και από Ζοτς - Φέρνει Ευρωπαίο από NBA!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags