Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο πρώτος που υπέγραψε ο Γιαννακόπουλος - Αρπάζει παίκτη και από Ζοτς - Φέρνει Ευρωπαίο από NBA!
Μπάσκετ
| 2023-03-22 20:18:00

Ο πρώτος που υπέγραψε ο Γιαννακόπουλος - Αρπάζει παικταρά και από Ζοτς - Φέρνει Ευρωπαίο από NBA!

του Pick n' Scroll
Ο πρώτος που υπέγραψε ο Γιαννακόπουλος - Αρπάζει παικταρά και από Ζοτς - Φέρνει Ευρωπαίο από NBA!

Αλλάζει επίπεδο το Τριφύλλι, πέντε top ονόματα έρχονται ΟΑΚΑ. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει προαναγγείλει τρομερές αλλαγές στο ρόστερ, εδώ και μέρες έχει ήδη στα χέρια του κάποιες συμφωνίες και το Sportdog.gr προχωράει το ρεπορτάζ στα ονόματα.

Εδώ και πολλές μέρες γράφουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι διαφορετικός τη νέα χρονιά. Θα πέσει πολύ χρήμα και θα γίνει τρομερά ανταγωνιστικός. Ο κόσμος της ομάδας είναι ταλαιπωρημένος τα τρία τελευταία χρόνια και δεν είναι εύκολο να πιστέψει σε λόγια. Σήμερα, όμως, το ηθικό του αναπτερώθηκε για τα καλά γιατί τα περί διαφορετικού Παναθηναϊκού τη νέα χρονιά ήρθαν από επίσημα χείλη και σε ΜΜΕ, στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Παναθηναϊκός φτιάχνει μία ομάδα που θα δυσκολευτούν να την ακουμπήσουν» είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός, και το χαμόγελο έσκασε σε όσους Παναθηναϊκούς τον άκουσαν ή ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο των δηλώσεών του.

Το τι σημαίνει αυτό (το «μία ομάδα που θα δυσκολευτούν να την ακουμπήσουν») το εξηγούμε κάθε μέρα: ένας προπονητής από το πάνω ράφι και παίκτες πολύ υψηλής ποιότητας.

Ο Πάμπλο Λάσο είναι ο πρώτος στόχος, αλλά στη λίστα υπάρχουν και τα ονόματα των Αταμάν, Γιασικεβίτσιους, Πασκουάλ και Τρινκιέρι. Οσον αφορά στους παίκτες, ο καθένας μπορεί να βάλει στο μυαλό του περίπου ό, τι επιτάσσει η φαντασία του.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ήδη στο στόχαστρο είναι ο Βιλντόζα με τον Κώστα Αντετοκούνμπο (κάποιοι μάλιστα λένε ότι έχουν κλείσει ήδη), το όνομα του Φακούντο Καμπάτσο είναι στο τραπέζι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι υποψήφιος για να επιστρέψει, όπως και ο Ντίνος Μήτογλου, αρκεί η τιμωρία του να πέσει από τους 32 μήνες, που είναι τώρα.

Ο Ματίας Λεζόρ, που κάνει σούπερ χρονιά με την Παρτίζαν, είναι ακόμη ένας υποψήφιος για να φορέσει την φανέλα με το «τριφύλλι», ενώ αναζητείται και ένα πολύ καλό «4άρι». Δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να κάνει και κάποια κίνηση από το ΝΒΑ, αν δεν βρει αυτό, που θέλει στην Ευρώπη.

Κυρίως, δηλαδή, να πάρει έναν Ευρωπαίο, που θα θέλει το καλοκαίρι να επιστρέψει από το ΝΒΑ στην «Γηραιά Ηπειρο». Όπως τον Ουκρανό, Σβι Μίχαϊλιουκ, του οποίου ο κύκλος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου δείχνει να έχει κλείσει.

Όπως και να έχει, τον Παναθηναϊκό, που ήξερε ο κόσμος τα τρία τελευταία χρόνια θα πρέπει να τον ξεχάσει. Το «τριφύλλι» επιστρέφει και μοιάζει αποφασισμένο για τεράστια πράγματα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα για αντι-Λάσο στον ΠΑΟ - "Βουίζει" το ΟΑΚΑ για μεγάλη επιστροφή - Φουλ για 5 Έλληνες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags