Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: "Χοντραίνει" το παιχνίδι για Μπαρτσελόνα - Έρευνα της UEFA για την υπόθεση Νεγκρέιρα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 17:52:00

"Χοντραίνει" το παιχνίδι για Μπαρτσελόνα - Έρευνα της UEFA για την υπόθεση Νεγκρέιρα!

Sportdog Team
"Χοντραίνει" το παιχνίδι για Μπαρτσελόνα - Έρευνα της UEFA για την υπόθεση Νεγκρέιρα!

Στο «μικροσκόπιο» και της UEFA θα μπει η εμπλοκή της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση Νεγκρέιρα, η οποία συγκλονίζει το ισπανικό ποδόσφαιρο. 

Μπαρτσελόνα: Στο «μικροσκόπιο» και της UEFA θα μπει η εμπλοκή της Μπαρτσελόνα στην υπόθεση Νεγκρέιρα, η οποία συγκλονίζει το ισπανικό ποδόσφαιρο. Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία «ανέθεσε σε επιθεωρητές της πειθαρχικής επιτροπής να διενεργήσουν έρευνα για πιθανή παραβίαση των κανονισμών της UEFA από την Μπαρτσελόνα, σε σχέση με την αποκαλούμενη "υπόθεση Νεγκρέιρα". Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα θα γίνουν διαθέσιμες εν ευθέτω χρόνω».

Μετά τις αποκαλύψεις ότι επί σειρά ετών ο σύλλογος της Βαρκελώνης κατέθετε ποσά σε εταιρεία, που ανήκε στον Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, τότε αντιπρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτητών της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, και την έναρξη της σχετικής έρευνας από τις ισπανικές αρχές, θεωρείτο ζήτημα χρόνου να διερευνήσει το ζήτημα και η UEFA. Μάλιστα, ήδη στις αρχές Μαρτίου ο γενικός γραμματέας της ισπανικής ομοσπονδίας, Αντρέου Καμπς, δήλωσε ότι η UEFA ζήτησε και έλαβε όλες τις πληροφορίες του φακέλου.

Θεωρητικά, αν η Μπαρτσελόνα θεωρηθεί ότι προσπάθησε να εξασφαλίσει μέσω του Νεγκρέιρα διαιτητική εύνοια, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα μπορούσε να την τιμωρήσει με αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της, έστω και αν οι κατηγορίες αφορούν το ισπανικό πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο ακριβό ρόστερ επί Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι το μπάτζετ - Παίκτες από το "πάνω ράφι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags