Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γρήγορος και μπουκαδόρος εξτρέμ - Deal 3 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Τον πέταξε έξω ο πρόεδρος"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-24 15:51:00

"Γρήγορος και μπουκαδόρος εξτρέμ - Deal 3 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Τον πέταξε έξω ο πρόεδρος"!

του Γιώργου Κτενά
"Γρήγορος και μπουκαδόρος εξτρέμ - Deal 3 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Τον πέταξε έξω ο πρόεδρος"!

Ταχύτητα, δημιουργία, αλλά και πολλά πειθαρχικά ζητήματα. Ποιο είναι το νέο όνομα που φιγουράρει στην ερυθρόλευκη λίστα, τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τα πολλά προβλήματα που έχει με τα πρόστιμα.
 

Ολυμπιακός - Πιόνε Σίστο: Ξανά στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών βρίσκεται μετά από δύο χρόνια ο 28χρονος εξτρέμ, καθώς υπάρχει πληροφορία που θέλει τους Ερυθρόλευκους να ασχολούνται ξανά μαζί του.

Πρόκειται για διεθνή δανός εξτρέμ που είχε κάνει καριέρα με τη Μίντιλαντ, είχε θητεία στην ισπανία με τη Θέλτα και από το 2020 είχε επιστρέψει στο πρωτάθλημα της δανίας ξανά για τη Μίντιλαντ. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ και φέτος διανύει πολύ καλή σεζόν με 5 γκολ και 1 ασίστ μέχρι στιγμής.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει δικό του τον Πιόνε Σίστο; Η αλήθεια είναι ότι ένας παίκτης με τα δικά του χαρακτηριστικά, δηλαδή την ταχύτητα, το "μπάσιμο" στην αντίπαλη περιοχή αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να παίξει τόσο δεξιά όσο και αριστερά στη γραμμή.

Για αυτό απευθυνθήκαμε στον Αλέξανδρο Αντωνίου, δημοσιογράφο που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο στη Δανία, για να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον Σίστο.

"Εκρητικός εξτρέμ - Μπουκαδόρος με... πειθαρχικά - Θα μου άρεσε με Ρόντνεϊ στον Ολυμπιακό"

Αλέξανδρε, πες μας δύο λόγια για τον Πιόνε Σίστο;

"Είναι εκρητικός εξτρέμ, μέσα στη δημιουργία. Το γκολ δεν το έχει τόσο πολύ, αλλά έχει τίμια νούμερα. Είναι μπουκαδόρος, αλλά έχει κάποια πειθαρχικά ζητήματα, με πρόστιμα κ.λπ. και είχε μείνει στον πάγκο στην αρχή τής σεζόν για αυτόν τον λόγο"

Θα μπορούσε να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό;

"Θα μου άρεσε πολύ στον Ολυμπιακό. Αλλά δεν ξέρω αν θα ταίριαζε με τον Ρέαμπτσιουκ, για παράδειγμα, πίσω που δεν είναι επιθετικό μπακ. Μπορεί να χανόντουσαν λίγο. Με τον Ρόντινεϊ πίσω του πιστεύω ότι θα δούλευε πιο καλά".

"Εξτρέμ τύπου Μπαμπαγκίντα - Αυτό μου είχε κάνει εντύπωση - 3 εκατ. ευρώ"

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Είναι εξτρέμ τύπου Μπαμπαγκίντα, ταχύς, βραχύσωμος, παίζει στα πλάγια γενικά, κυρίως αριστερό εξτρέμ".

Ποια θεωρείς ότι είναι η τιμή για να τον παραχωρήσει η Μίντιλαντ;

"Αρχικά να πω ότι μου είχε κάνει εντύπωση όταν είχε φύγει από τη Θέλτα και είχα πάει, ξανά, στη Δανία. Δε νομίζω να πάει πάνω από 3 εκατ. ευρώ, μπορεί να τον δώσουν και πιο κάτω με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024"


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει τον... νέο Μανωλά στο Λιμάνι - "Ηγέτης στον Ολυμπιακό - Τρία εκατομμύρια για να υπογράψει"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags