Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει τον... νέο Μανωλά στο Λιμάνι - "Ηγέτης στον Ολυμπιακό - Τρία εκατομμύρια για να υπογράψει"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-23 20:20:00

Φέρνει τον... νέο Μανωλά στο Λιμάνι - "Ηγέτης στον Ολυμπιακό - Τρία εκατομμύρια για να υπογράψει"!

του Γιώργου Κτενά
Φέρνει τον... νέο Μανωλά στο Λιμάνι - "Ηγέτης στον Ολυμπιακό - Τρία εκατομμύρια για να υπογράψει"!

Μεταγραφή για τη βασική ενδεκάδα, αλλάζει τα δεδομένα για τον Μίτσελ. Ποιος είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες, ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και το... τσεκάρισμα στα παιχνίδια με Γιβραλτάρ και Λιθουανία.

Ολυμπιακός: Ένα όνομα που είχαμε δει ξανά το περασμένο φθινόπωρο στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων υπάρχει, τώρα, ξανά καθώς ο Παντελής Χατζηδιάκος συνδέθηκε ξανά με τους πρωταθλητές.

Γιατί είναι χαρακτηριστικό είναι το θέμα που υπάρχει στην άμυνα, καθώς μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά έχει προλειανθεί το έδαφος και για τον Παπ Αμπού Σισέ, με την ομάδα να έχει μείνει με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ανδρέα Ντόη και Ουσεϊνού Μπα (που το τελευταίο δίμηνο είναι, ίσως, η καλύτερη λύση για την άμυνα), ενώ στην ομάδα υπάρχει και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Μπορεί να δώσει λύσεις και ο Γιαν Εμβιλά αν χρειαστεί, αλλά η θέση του πεπειραμένου Γάλλου βρίσκεται στα χαφ. Το όνομα που ήδη βρίσκεται στη λίστα, και μάλιστα ψηλά, είναι του Παντελή Χατζηδιάκος, καθώς ο διεθνής Έλληνας άσος τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ολλανδία με την Άλκμααρ και ήδη το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό (όπως και με την ΑΕΚ).

Το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, ενώ και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 3,5 εκατ. ευρώ. Μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως σέντερ μπακ αλλά υπό προϋποθέσεις και ως μπακ, φέτος έχει 41 συμμετοχές και 6 ασίστ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Σωτήρη Μίχο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ολλανδικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για την περίπτωσή του...

"Βασικός και αναντικατάστατος στην Άλκμααρ - Παίζει και αριστερός μπακ - Βασικός στον Ολυμπιακό"

"Είναι από τους πυλώνες της Άλκμααρ στην άμυνα, βασικός και αναντικατάστατος τα τελευταία 3 χρόνια. Φέτος έχει παίξει και αριστερός μπακ, είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια του, για αυτό είναι βασικός στην Εθνική. Πολύ καλή εναλλακτική για κάποια ομάδα στην Ελλάδα. Δεν ξέρει την ελληνική πραγματικότητα βέβαια, όπως ήταν και ο Γιώργος Σαμάρας", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Με βάση την κατάσταση που έχουν τώρα οι στόπερ του Ολυμπιακού και βασικός θα μπορούσε να παίξει. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, αν έρθει σε ρόστερ 35 παικτών, θα υπάρχει ανταγωνισμός. Ήδη στην ομάδα υπάρχουν οι Σωκράτης, Σισέ, Μπα και κατά συνθήκη παίζει στην άμυνα και ο Εμβιλά".

"Ηγέτης του Ολυμπιακού - Θέλει κοντά του ταγάρι - 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πειραιώτες τον θέλουν για να καλύψουν το κενό του Κώστα Μανωλά.

"Έχει μεγαλύτερες προοπτικές από τον Μανωλά και λόγω ηλικίας, αλλά και γιατί η καριέρα του Μανωλά είχε πάρει λίγο την κάτω βόλτα. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ηγέτης του Ολυμπιακού".

Με ποιον στο πλευρό του θα ταίριαζε να παίξει στον Ολυμπιακό;

"Θα ταίριαζε με στόπερ που έχει φυσική κατάσταση και αθλητικά προσόντα, όπως ο Σισέ ή ο Μπα. Σε ένα σύστημα που αρέσκεται και ο Μίτσελ με 4άδα, χρειάζεται κάποιον που είναι πιο ταγάρι, πιο άτεχνος για καμία κεφαλιά και για να δίνει ένταση".

Πόσο πιστεύεις ότι θα μπορούσε να τον πουλήσει η Άκμααρ;

"Οι ολλανδικές ομάδες που δεν είναι Άγιαξ, πουλάνε κοψοχρονιά. Θεωρώ ότι τα 3 εκατ. ευρώ είναι καλό ποσό, δεδομένης και τη αξιας του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη για Έλληνα του Ολυμπιακού - Όλα τούμπα στο Λιμάνι - Σκάει μεγάλη πώληση στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags