Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Ανοίγει ο δρόμος για Μέσι στην Μπαρτσελόνα - Νέες ατάκες από Λαπόρτα
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-24 18:12:00

Ανοίγει ο δρόμος για Μέσι στην Μπαρτσελόνα - Νέες ατάκες από Λαπόρτα

Sportdog Team
Ανοίγει ο δρόμος για Μέσι στην Μπαρτσελόνα - Νέες ατάκες από Λαπόρτα

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα, μιλώντας στο κανάλι στο Youtube «The business and money behind sports», είπε για τον Λιονέλ Μέσι ότι «οι πόρτες της Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτές», αν και ταυτόχρονα σημείωσε ότι πρέπει να είναι «πολύ προσεκτικός» όταν μιλάει για αυτό το θέμα.

Μπαρτσελόνα: Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα, μιλώντας στο κανάλι στο Youtube «The business and money behind sports», είπε για τον Λιονέλ Μέσι ότι «οι πόρτες της Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτές», αν και ταυτόχρονα σημείωσε ότι πρέπει να είναι «πολύ προσεκτικός» όταν μιλάει για αυτό το θέμα. «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Υπήρξε ο πιο σημαντικός παίκτης στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Πρέπει όμως να είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέω. Ο Μέσι είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και πρέπει να το σεβαστώ αυτό», υποστήριξε ο Λαπόρτα. «Ο Λιονέλ ξέρει ότι τον έχουμε στην καρδιά μας», πρόσθεσε.


 
Κοιτάζοντας πίσω, ο Λαπόρτα θέλησε να δικαιολογήσει κάποιες δύσκολες αποφάσεις που πήρε στην αρχή της δεύτερης προεδρικής του θητείας στη Μπαρτσελόνα το 2021, πάνω απ' όλα, να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι: «Η κληρονομιά που βρήκα όταν έγινα πρόεδρος δεν ήταν καθόλου καλή και έπρεπε να πάρω μια απόφαση που δεν με ικανοποιεί. Πρέπει να βρω έναν τρόπο να βελτιώσω την τρέχουσα σχέση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα. Θα δούμε, αλλά ξέρει ότι οι πόρτες της Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτές», είπε ο Λαπόρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος Έλληνας που υπογράφει στον ΠΑΟ - Απόφαση για Παπαγιάννη - Διπλό "χουνέρι" από Σικάγο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags