Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη για το τι έκαναν οπαδοί μετά από ήττα από τον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-24 18:52:00

Φοβερές ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη για το τι έκαναν οπαδοί μετά από ήττα από τον Άρη

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη για το τι έκαναν οπαδοί μετά από ήττα από τον Άρη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής που πέρασε από τον Δικέφαλο του Βορρά, όπου και αποκάλυψε τι έκαναν οι οπαδοί μετά από ήττα σε ντέρμπι με τους Κίτρινους.

Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Μπενφίκα, να μιλάει αναφορικά με την παρουσία του Τιάγκο Ντάντας στον Δικέφαλο, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στις στιγμές που είχε ζήσει με τους «ασπρόμαυρους».

Αρχικά ανέφερε για τον Ντάντας: «Εγώ βλέπω έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή με φοβερή τεχνική και ποιότητα, εγώ θα χαιρόμουν πολύ αν ο Ντάντας θα έμενε στον ΠΑΟΚ. Ο Ντάντας δίνει μία ηρεμία στο παιχνίδι, δεν είναι παίκτης που «κρύβεται» θα ζητήσει τη μπάλα, πιστεύω ότι υστερεί λίγο στο αμυντικό κομμάτι. Ο προπονητής μπορεί να επιλέξει τον πιο ποδοσφαιριστή θα βάλει στο εκάστοτε παιχνίδι, ανάλογα με το αγωνιστικό στυλ που θα επιλέξει».

Εν συνεχεία για τους Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη και Τζίμα, σημείωσε: «Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν αποδείξει ότι μπορούν. Ο «Ντέλιας» ξέρει πολύ μπάλα αλλά πιστεύω ότι ο Τζίμας μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω και από τον Κωνσταντέλια και από τον Κουλιεράκη. Είναι σαν να σου λέει «είμαι εδώ, δώσε μου τη μπάλα να παίξω». Πρόκειται για ένα παιδί με φοβερή αυτοπεποίθηση».

Για τους προπονητές που είχε στον ΠΑΟΚ: «Ήταν ο Χάαν, ο Άγγελος, ο Μπλαχίν, ο οποίος είχε αποχωρήσει μετά από την ήττα απέναντι στον Άρη, αλλά ως συνήθως φταίει ο προπονητής».

Για τις στιγμές που θυμάται: «Το μόνο που με πείραξε ήταν ότι μετά την ήττα με τον Άρη ήταν στο γήπεδο 150 οπαδοί και μας ζητούσαν να μην κάνουμε προπόνηση. Λέω αυτή την αρνητική στιγμή γιατί οι υπόλοιπες στιγμές ήταν ευχάριστες».

Ενώ για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Ήταν από τους ανθρώπους που είχες και κόντρες και μπορούσες να έχεις μαζί του ευχάριστες στιγμές αλλά και ωραίες εντάσεις», είπε ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουίζει ο τόπος για τον νέο προπονητή του ΠΑΟ - Φήμες για συζητήσεις με τεράστιο όνομα - Δεν είναι ο Λάσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags