Facebook Pixel Sportdog.gr | Aτάκα Νικολακόπουλου: "Δεν μπορεί να έχει φέτος ο Ολυμπιακός 0-3 σε πέναλτι - Αποβολές σε 11 ντέρμπι"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-25 13:49:00

Aτάκα Νικολακόπουλου: "Δεν μπορεί να έχει φέτος ο Ολυμπιακός 0-3 σε πέναλτι - Αποβολές σε 11 ντέρμπι"

Sportdog Team
Aτάκα Νικολακόπουλου: "Δεν μπορεί να έχει φέτος ο Ολυμπιακός 0-3 σε πέναλτι - Αποβολές σε 11 ντέρμπι"

Με αφορμή τη συνάντηση της Δευτέρας για τη διαιτησία, ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την άποψη πως είναι μία ευκαιρία να συμφωνήσουν όλοι και αυτό να γίνει εννοείται πράξη.

 

Να έρθουν διαιτητές πραγματικά καλοί, elite ή γενικά top, γιατί δεν είναι εύκολο να έρχονται elite και αυτό είναι μαθηματικά αδύνατο, σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν που θα κριθούν τα πάντα.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε ότι δεν μπορεί να έχει καμία ποδοσφαιρική λογική, να έχει δώσει φέτος ο Ολυμπιακός 11 ματς με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, και να είναι η μοναδική ομάδα με τέτοια στατιστικά.

Δηλαδή, μηδέν πέναλτι υπέρ του, μηδέν αποβολές υπέρ του, τρία πέναλτι εναντίον του όλα στα τελευταία λεπτά (στο 97’ στη Λεωφόρο, στο 97’ στη Φιλαδέλφεια και 85' στο Βικελίδης) και τρεις αποβολές εναντίον του (Μπιέλ στη Φιλαδέλφεια, του Ντόη στο Βικελίδης και του Παπασταθόπουλου με τον Παναθηναϊκό).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags