Facebook Pixel Νάπολι - Βίκτορ Όσιμεν: Είπε "όχι" σε αστρονομική προσφορά 100 εκατ. ευρώ για Όσιμεν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-26 05:38:00

Νάπολι: Είπε "όχι" σε αστρονομική προσφορά 100 εκατ. ευρώ για Όσιμεν!

Sportdog Team
Νάπολι: Είπε "όχι" σε αστρονομική προσφορά 100 εκατ. ευρώ για Όσιμεν!

Αποκάλυψη-βόμβα για τον Οσιμέν, καθώς όπως ανέφερε η Corriere dello Sport οι Παρτενοπέι είπαν "όχι" σε ομάδα-έκπληξη της Premier League για τον 24χρονο επιθετικό.

Νάπολι - Βίκτορ Όσιμεν: Αποκάλυψη-βόμβα για τον Οσιμέν, καθώς όπως ανέφερε η Corriere dello Sport οι Παρτενοπέι είπαν "όχι" σε πρόταση της Νιούκαστλ για τον 24χρονο επιθετικό, η οποία άγγιζε τα 100 εκατ. ευρώ! Κι αυτό, γιατί οι Ναπολιτάνοι αξιώνουν 150 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή κατά την προσεχή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Πάντα στο κόλπο Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Βίκτορ Όσιμεν ​σπάει φέτος όλα τα κοντέρ με τη Νάπολι, έχοντας εκτοξεύσει την αξία του στην αγορά. Όπως είπαμε παραπάνω, οι επικείμενοι πρωταθλητές Ιταλίας κοστολογούν τον Νιγηριανό επιθετικό στα 150 εκατ. ευρώ, ποσό που δύσκολα θα μπορούσαν να διαθέσουν οι περισσότεροι σύλλογοι της Ευρώπης, ακόμα κι οι κορυφαίοι. Ωστόσο σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται η ζάμπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με τη γαλλική "L’ Equipe", μάλιστα, η Παρί το καλοκαίρι θα εξοικονομήσει πολλά χρήματα από τα συμβόλαια των Μέσι και Νεϊμάρ που φαίνεται ότι θα αποχωρήσουν και μέρος αυτών των χρημάτων, οι Γάλλοι έχουν πρόθεση να τα δαπανήσουν για να φέρουν στον Παρίσι τον Όσιμεν. Ο διεθνής Αφρικανός τα δύο χρόνια με τους Παρτενοπέι μετρά 40 γκολ σε 68 συνολικά αναμετρήσεις και σύμφωνα πρόσφατα με την "Gazzetta dello Sport", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν έτοιμη να προσφέρει 122 εκατ. ευρώ στη Νάπολι για να τον κάνει δικό της.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags