Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης: Απίστευτο: Αυτός "παίζει" για αντί-Αντσελότι στην Ρεάλ Μαδρίτης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-26 06:53:00

Απίστευτο: Αυτός "παίζει" για αντί-Αντσελότι στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Sportdog Team
Απίστευτο: Αυτός "παίζει" για αντί-Αντσελότι στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Τι γίνεται με τον Κάρλο Αντσελότι στους Μαδριλένους και γιατί έχει έρθει στην επιφάνεια η αντικατάστασή του στην Μαδρίτη.

Γιούλιαν Νάγκελσμαν - Ρεάλ Μαδρίτης: Σαν... βόμβα έπεσε η είδηση της απόλυσης του Γιούλιαν Νάιγκελσμαν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με την εξέλιξη αυτή να φέρνει δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Γερμανού τεχνικού και την αγγλική Telegraph να αναφέρει, πρόσφατα, ότι από την Τότεναμ έχουν ήδη έρθει σε επαφή μαζί του ώστε πάρει τη θέση του Αντόνιο Κόντε που θεωρείται πια ξένο σώμα.

Πλέον, όμως, μπαίνει και πιο ισχυρή ομάδα στο "παιχνίδι". Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης! Οι Μαδριλένοι σύμφωνα με το «Athletic» έχουν ξανά στα ραντάρ τους τον πρώην τεχνικό της Μπάγερν, αν και ο 35χρονος δεν είναι η μοναδική επιλογή τους. Όπως υποστηρίζουν τα ισπανικά media, στη λίστα της Ρεάλ για την τεχνική ηγεσία βρίσκονται επίσης και τα ονόματα των Ζινεντίν Ζιντάν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Ραούλ και Τσάμπι Αλόνσο.

Σε αυτή τη φάση, τουλάχιστον, το μόνο βέβαιο φαίνεται πως είναι το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι. Το οποίο δεν θα το βρει, όπως όλα δείχνουν, στη Μαδρίτη του χρόνου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags