Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στην Ιταλία ο Μπότο για μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Νέα εντολή Σαββίδη - "Καραμπόλα" με... Βλάχοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-25 20:15:00

Νέα εντολή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Στην Ιταλία ο Μπότο για μεγάλη μεταγραφή - "Καραμπόλα" με... Βλάχοβιτς!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέα εντολή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Στην Ιταλία ο Μπότο για μεγάλη μεταγραφή - "Καραμπόλα" με... Βλάχοβιτς!

Το ραντεβού με κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα και τα εκατομμύρια που έπεσαν στο τραπέζι. Στον Δικέφαλο είναι ενήμεροι για όσα κυκλοφορούν στην Ιταλία και θέλουν να εκμεταλλευτούν την στιγμή, όχι όμως και να... χαρίσουν τον παίκτη.

ΠΑΟΚ: Με τη Φορεντίνα συνδέθηκε το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι  νεαρός άσος του Δικέφαλου έχει σαγηνεύσει τους μάνατζερ διαφόρων ομάδων του εξωτερικού.

Η Μπριζ, πρόσφατα, ήθελε να αποκτήσει τον Κουλιεράκη με 2 εκατ. ευρώ, αν και από τον Δικέφαλο η τιμή που έχουν ορίσει είναι πολύ διαφορετική - Το ίδιο είχε συμβεί λίγο καιρό πριν και με την Γκλάντμπαχ, που είχε προσφέρει 3 εκατ. ευρώ.

Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Ζοσέ Μπότο είχε πραγματοποιήσει ταξίδι στην Ιταλία πριν από κάποιους μήνες προκειμένου να έχει επαφές με ομάδες επιπέδου για τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη - Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Πορτογάλος είχε επαφές με Μίλαν και Νάπολι ώστε να ενημερωθεί για τα "κοψίματα" του Γενάρη και σε ποιους μπορεί να υπολογίζει ο Δικέφαλος. Αλλά οι άνθρωποι των δύο ομάδων τον ενημέρωσαν ότι έχουν στη λίστα τους τον Κουλιεράκη!

Ο 18χρονος άσος είναι προϊόν τής ακαδημίας τού Δικέφαλου και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να τον ρίξει στα βαθιά και έχει δικαιωθεί. Με αποτέλεσμα να υπάρχει, ήδη, ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Προφανώς στη γειτονική Ιταλία βρίσκονται οι περισσότερες από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον (γενικά οι Ιταλοί "τσεκάρουν" τον ΠΑΟΚ - Από τις ασπρόμαυρες ακαδημίες βρέθηκε στην Ίντερ ο Νίκος Μπότης, που είχε θέση στην αποστολή των νερατζούρι εναντίον της Μπαρτσελόνα αλλά και ο Νίκος Κεραμίτσης που είναι στη Ρόμα) και από ο,τι φαίνεται το ενδιαφέρον προκύπτει από πολύ υψηλό επίπεδο.

Αλλά οι άνθρωποι του Δικέφαλου δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν άμεσα, καθώς ο νεαρός άσος έχει potential που μπορεί να φέρει στην ομάδα μεγάλα κέρδη άμεσα (αγωνιστικά) αλλά και στο μέλλον (οικονομικά). Κι εδώ έρχεται ένα... πουλάκι από τη Θεσσαλονίκη που ανέφερε στο sportdog ότι μια πρόταση 10+ εκατ. ευρώ (ίσως και 15 εκατ. ευρώ), προφανώς, δεν μπορεί παρά να γίνει αποδεκτή από τους ασπρόμαυρους.

"Στέκεται στην Φιορεντίνα - Δανεικός με οψιόν αγοράς - Φειδωλή στις μεταγραφές"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γιαννούλα, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες.

"Ψάχνουν στόπερ στη Φιορεντινα και θα μπορούσε να δώσει ο προπονητής της ομάδας να πάει στη λύση του Κουλιεράκη, καθώς εμπιστεύεται τους νέους παίκτες", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε: "Μπορεί να παίξει στην Φιορεντίνα, μπορεί να σταθεί. Πιστεύω ότι αυτό το παιδί μπορεί να σταθεί στο ιταλικό πρωτάθλημα με σχετική άνεση"

Ο ΠΑΟκ ζητάει μέχρι και 15 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Μπορεί να τα δώσει η Φιορεντίνα;

"Μπορεί να πάει σε έναν δανεισμό με οψιόν κ.λπ., αλλά δε νομίζω ο ΠΑΟΚ να συναινέσει σε αυτό. Αν θελήσει να τον πουλήσει, θα τον πουλήσει. Η Φιορεντίνα, γενικά, δεν κάνει πολύ δαπανηρές μεταγραφές. Όταν είχε βγάλει τρελά χρήματα για τον Βλάχοβιτς, είχε πάρει από τη Βασιλεία επιθετικό με 20 εκατ. Αλλά γενικά είναι φειδωλή στις κινήσεις της"

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συμφώνησαν ο ένας πρωτάθλημα, ο άλλος Κύπελλο - Ανώτερος Ολυμπιακός - Συνάντηση Σαββίδη-Μελισσανίδη"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags