Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Η συμφωνία που θέλει να κλείσει άμεσα ο Μελισσανίδης με τους Αμερικανούς - Σούπερ κίνηση για ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-26 21:18:00

Η συμφωνία που θέλει να κλείσει άμεσα ο Μελισσανίδης με τους Αμερικανούς - Σούπερ κίνηση για ΑΕΚ!

του Γιώργου Κτενά
Η συμφωνία που θέλει να κλείσει άμεσα ο Μελισσανίδης με τους Αμερικανούς - Σούπερ κίνηση για ΑΕΚ!

Τρέχουν για να προλάβουν ώστε να γίνει το deal με τους δικούς τους όρους. Η εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα και η πρώτη μεταγραφή ενόψει της επόμενης σεζόν.
 

ΑΕΚ - Έρικ Λόπες: Στην Αταλάντα ανήκει ο 21χρονος Παραγουανός επιθετικός, το κλαμπ τού MLS που αγόρασε πρόσφατα τον Γιακουμάκη. Την περασμένη χρονιά (2022) δανεικός στην Αργεντινή αλλά δεν κατάφερε να γίνει ποτέ βασικός στην Μπάνφιλντ (μόλις 6 συμμετοχές στις 27 αγωνιστικές, όλες ολιγόλεπτες αλλαγές) και έτσι γύρισε τον Δεκέμβριο στην Ατλάντα.

Είχε στοιχίσει στην τελευταία βέβαια 3.600.000 ευρώ transfer fee, αγορά απο την Ολύμπια της Παραγουάης, μόλις πριν από δυο χρόνια (Γενάρη του 2021). Με προπονητή τον Μεξικάνο Γκονζάλο Πινέδα, ο οποίος ανέλαβε τον Αύγουστο του 2021, ο Ερικ Λόπες έπεσε σε δυσμένεια και είναι ουσιαστικά στην transfer list του κλαμπ. Το συμβόλαιο του Παραγουανού φορ τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2024, όπως άλλωστε και το συμβόλαιο του Μεξικάνου κόουτς της Ατλάντα, οπότε αντιλαμβάνεστε γιατί ο πρώτος είναι προς αποχώρηση. Αυτά τα έχει αναλύσει, ήδη, στους αναγνώστες τού sportdog o Ευάγγελος Μίχος.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει η περίπτωσή του είναι τύπου Μπέντζι Κικάνοβιτς, δηλαδή ποδοσφαιριστή από το MLS που γνωρίζει ότι ταιριάζει στα πλάνα του και με σχετικά λίγα χρήματα μπορεί με το potential που υπάρχει να βγει λίρα 100 για την ομάδα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που έχει άριστη ενημέρωση για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζεται στην Αμερική, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για την περίπτωσή του.

"Καλές τοποθετήσεις και αίσθηση της θέσης - Επιθετικός μέσα και έξω από την περιοχή - Θα βρει χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ;"

"Έχει πολύ καλές τοποθετήσεις και αίσθηση της θέσης του επιθετικού, αλλά μπορεί να παίξει και μέσα αλλά και έξω από την περιοχή. Είναι ταχύς, βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του και δεν είναι τόσο καλός στα τελειώματα. Επίσης, χρειάζεται να πάρει δύναμη. Είναι παίκτης που χρειάζεται χρόνο, συμμετοχές", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Σε αυτό το στιλ είναι, του Αραούχο, αλλά όχι με τη δική του εμπειρία. Χρειάζεται χρόνο συμμετοχής που δεν έχει βρει στην Ατλάντα. Αν έρθει στην ΑΕΚ θα καταφέρει να τον βρει;".

"Χωρίς Αραούχο στην 11άδα - Μεγάλο ρόστερ για Ευρώπη - Έτσι θα τον δώσουν οι Αμερικανοί"

Με ποιον ταιριάζει στην 11άδα;

"Όχι με τον Αραούχο πάντως. Θα μπορούσε να είναι μπακ-απ του Αραούχο. Αν παίζει στην Ευρώπη η ΑΕΚ θα χρειαστεί μεγαλύτερο ρόστερ και αυτός ο παίκτης ταιριάζει εκεί. Πιστεύω, πάντως, ότι θα ακουστούν κι άλλοι από το MILS".

Πόσα χρήματα χρειάζεται για να αποκτηθεί;

"Δεν ξέρω αν θα τον αποκτήσουν με μεταγραφή ή δανεικό. Θεωρώ ότι μπορεί να τον δώσουν δανεικό και να κρατήσουν τα δικαιώματά του. Οι Αμερικανοί προσπαθούν να μην χάσουν τα λεφτά τους όταν πουλάνε, αλλά πιστεύω ότι τον υπολογίζουν για το μέλλον".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags