Facebook Pixel Super League: Συνάντηση των Big-4 με ξεκάθαρο αίτημα - Ανατροπή με Άρη, έκπληξη με Μπέο και... Σαββίδη!
| 2023-03-27 00:13:00

Συνάντηση των Big-4 με ξεκάθαρο αίτημα - Ανατροπή με Άρη, έκπληξη με Μπέο και... Σαββίδη!

Sportdog Team
Συνάντηση των Big-4 με ξεκάθαρο αίτημα - Ανατροπή με Άρη, έκπληξη με Μπέο και... Σαββίδη!

Ποιοι θα είναι παρόντες στο ραντεβού της Δευτέρας με τον Μπένετ, ποιοι θα απουσιάσουν και τι ζητάνε οι ομάδες.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση που αφορούσε τον... Μπένετ τελικά θα έχει... όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ να δίνουν το παρόν!

Η τελευταία ομάδα που είχε μείνει ήταν ο Άρης, ο οποίος θα βρεθεί κανονικά, παρότι ο Καρυπίδης είχε αφήσει να εννοηθεί πως ήταν αρνητικός. Εν τέλει αποφάσισε πως πρέπει να είναι και Άρης. Θα τον εκπροσωπήσει ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Τάκης Μπιλίρης!

Πριν από αυτό είχε προηγηθεί ενημέρωση για την επιστολή του Άγγλου αρχιδιαιτητή στον Βαγγέλη Μαρινάκη, με την οποία ο κ. Μπένετ τόνιζε ότι εκείνος κάλεσε και τις έξι ομάδες στη σύσκεψη και ουδέποτε «έκοψε» τον Άρη και τον Βόλο.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του ο αρχιδιαιτητής αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να καταγραφεί επισήμως ότι αναμένω τους εκπροσώπους και των έξι ομάδων, που συμμετέχουν στα πλέι οφ, να είναι παρόντες στη συνάντηση της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023 στα γραφεία της ΕΠΟ. Αυτό συμφωνήθηκε με τον κ. Μπαλτάκο για να γίνει η συνάντηση. Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο (σ.σ. της ΕΠΟ) από τότε που έγινε η συμφωνία. Αν έχουν αλλάξει οι συνθήκες, τότε αυτό είναι απολύτως ευθύνη του κ. Μπαλτάκου καθώς ήταν το πρόσωπο που έκανε τις προσκλήσεις».

Με βάση τα παραπάνω, η Λίγκα και ο πρόεδρός της έκαναν λόγο για «ένα ακόμα πραξικόπημα Μπαλτάκου κατά του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου», προσθέτοντας:  «Θεωρούμε αυτονόητο ότι θα παραστούν τα δυο μέλη μας στην αυριανή σύσκεψη όπως αυτονόητο θεωρεί μάλλον και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας το να παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη και τη λογική του μη επηρεασμού των εξελίξεων στη διαιτησία από προέδρους Ομοσπονδιών».

Την Παρασκευή (24/03), άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ανοιχτή επιστολή του χαρακτήριζε ασέβεια τον αποκλεισμό Άρη-Βόλου από τη συνάντηση με Μπένετ και ζητούσε, παράλληλα, στοιχεία της προσπάθειας για ελίτ διαιτητές.

Εξάλλου, σήμερα έγινε γνωστό από τον Βόλο πως θα δώσει το παρόν στην συνάντηση ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος. 

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τους άλλους τέσσερις, Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν δρομολογήσει ήδη την παρουσία τους στη συνάντηση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και εκείνος, πιθανότατα, θα δώσει το «παρών», ενώ και ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ πιθανό να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ μέσω τηλεδιάσκεψης. Επίσης, κανονικά στη συνάντηση αναμένεται να είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος. Επομένως, θα έχουμε απαρτία! Η συνάντηση, να σημειωθεί, έχει κανονιστεί για τις 12 το μεσημέρι.

Τι θέλει το BIG 4

Οι τέσσερις «μεγάλοι» έχουν ξεκάθαρη ατζέντα και αυτοί έχει να κάνει με τους ορισμούς (μόνο) elite διαιτητών, αλλά και ρέφερι από τα κορυφαία πρωταθλήματα (Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags