Facebook Pixel Γιάννης Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: Πάει... φουριόζος στη συνάντηση ο Αλαφούζος - Αυτό είναι το αίτημα του ΠΑΟ - "Πόλεμος" με Μελισσανίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-26 23:58:00

Πάει... φουριόζος στη συνάντηση ο Αλαφούζος - Αυτό είναι το αίτημα του ΠΑΟ - "Πόλεμος" με Μελισσανίδη!

Sportdog Team
Πάει... φουριόζος στη συνάντηση ο Αλαφούζος - Αυτό είναι το αίτημα του ΠΑΟ - "Πόλεμος" με Μελισσανίδη!

Το "αφεντικό" του Τριφυλλιού θα είναι παρών στο ραντεβού με τον Μπένετ τη Δευτέρα και μάλιστα με συγκεκριμένη ατζέντα...
 

Το δικό του σχόλιο για τις εμφανίσεις των διεθνών παικτών του Παναθηναϊκού έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αρχικά στάθηκε στη διαρκή άνοδο του Άνταμ Τσέριν ο οποίος ήταν και πάλι ο κορυφαίος της Σλοβενίας στο ματς με το Σαν Μαρίνο, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τους Βέρμπιτς και Σπόραρ.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η απουσία του Φώτη Ιωαννίδη από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας δεν ζημιώνει τον Παναθηναϊκό, αφού ο Έλληνας στράικερ αναμένεται να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τον Βόλο την Κυριακή (2/4), ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στα playoffs μέχρι τη διακοπή του Πάσχα.

Επιπλέον ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στις θέσεις που πρόκειται να στηρίξει ο Παναθηναϊκός στη συνάντηση των έξι ομάδων των playoffs της Stoiximan Super League με τον Στιβ Μπένετ: «Oι θέσεις του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρες και θα τις στηρίξει πιθανότατα με την παρουσία του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου. Θέλει διαιτητές ελίτ ή απλά καλύτερους και όχι τύπου Νταμπάνοβιτς, γιατί δεν επιθυμεί να γίνει αλλοίωση αποτελέσματος όπως στο ματς με την ΑΕΚ. Θέλει ένα καθαρό πρωτάθλημα στο οποίο ο πρωταθλητής θα κριθεί μέσα στο γήπεδο».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags