Facebook Pixel Super League: "Τalk show το πρωτάθλημα, ίσως δεν τελειώσει - Έπίασαν κορόιδο τον Αλμέιδα - Διπλό με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 10:00:00

"Τalk show το πρωτάθλημα, ίσως δεν τελειώσει - Έπιασαν κορόιδο τον Αλμέιδα - Διπλό με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Τalk show το πρωτάθλημα, ίσως δεν τελειώσει - Έπιασαν κορόιδο τον Αλμέιδα - Διπλό με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ"

Οι πρόεδροι που βγαίνουν άγρια, ποιος ελέγχει τη διαιτησία! Μία διαφορετική συνέντευξη για την μάχη του φετινού τίτλου, την ΑΕΚ που σέρνεται, τους Πειραιώτες που έρχονται με φόρα αλλά είναι ασταθείς, τον Δικέφαλλο του Βορρά που δεν φοβάται και τον Παναθηναϊκό που το πιστεύει. Ποιος ελέγχει τη διαιτησία! 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ αλλά και τι περιμένει στη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος σχολίασε μέσω του sportdog o Νίκος Καραγιαννίδης, πάλαι ποτέ διευθυντής τής εφημερίδας Φίλαθλος.

"Ελέγχουν τη διαιτησία Παναιτωλικός και ΟΦΗ - Μπορεί να μην τελειώσει το πρωτάθλημα - Αστάθεια ο Ολυμπιακός"

"Εδώ το θέμα είναι ότι βλέπουμε ένα άλλο πρωτάθλημα, πολύ σκληρό, καουμπόικο, εύκολα θα το πεις γραφικό γιατί συνεχίζεται το ίδιο έργο σε χειρότερη διάσταση. Το ότι οι ίδιοι βρίζουν τη διαιτησία είναι φοβερό. Αποδεικνύεται ότι φταίει τελικά η Λαμία για όλα, ο Ιωνικός, ο Παναιτωλικός κ.λπ. Όχι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός. Αυτοί είναι αγνοί τους έφεραν από το Άγιο Όρος. Στο κλάμα όλοι και στο παράπονο αυτοί, γιατί τη διατησία την ελέγχουν Παναιτωλικός, ΟΦΗ κ.λπ.", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Πώς βλέπεις τη συνέχεια για τον Ολυμπιακό;

"Το πρωτάθλημα θα γίνεται πιο άγριο, τόσο που μπορεί να μην τελειώσει. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη τύχη για να ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Βεβαίως δεν έχει ομάδα, αντάξια, σύμφωνα με την αξία των παικτών του. Διότι μια ομάδα χρειάζεται οι ανάσες των παικτών να είναι γνωστές, ο ένας να ξέρει πολύ καλά τον αλλον. Αυτό για παράδειγμα είναι αδύνατο να υπάρξει στον Ολυμπιακό γιατί είναι άνθρωποι που βρέθηκαν πριν από έξι μήνες κ.λπ. Εχει αστάθεια στην απόδοσή του και εκεί θα οφείλεται αν το χάσει".

"Το πιστεύει για πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Σέρνεται η ΑΕΚ - Νίκη στο Καραϊσκάκη για ΠΑΟΚ"

Ο Παναθηναϊκός;

"Ο Παναθηναϊκός ξεπερνά τον εαυτό του, παίζει η φανέλα, το ότι κρατάει μετά από τόσους αγώνες και είναι πρωτοπόρος, είναι για να του δώσεις συγχαρητήρια. Μπράβο του εκεί που είναι. Αλλά τώρα έχει αρχίσει να πιστεύει ότι θα πάρει πρωτάθλημα, είναι μπροστά, αν παίξει με Ολυμπιακό και δεν χάσει (οπως και με την ΑΕΚ), θα είναι μεγάλη υπόθεση".

Η ΑΕΚ;

"Για την  ΑΕΚ τι να πεις, είναι μια ομάδα η οποία σέρνεται. Αλλά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μπορεί να το πάρει, γιατί παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Πήγε με τον Ολυμπιακό, τον πάτησε στο πρώτο ημίχρονο και έχασε τελικά με 3 γκολ. Και στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κάνει 3 γκολ. Αυτό ήταν τρομερό μήνυμα που ακόμα δεν το έχει πιάσει ο Αλμέιδα, που ναι μεν προσπαθεί να κρατήσει κάποιους παίκτες για να μην απογοητευτούν. Ο Μήτογλου, ο Μάνταλος, πρέπει να παίζουν δεν γίνεται να τους αφήσεις στον πάγο. Άσε που κάνει και αντι εμπορική κίνηση στην ΠΑΕ αν μαραζώνουν οι παίκτες στον πάγκο. Η ΑΕΚ δεν βγάζει ξίφος, φοράει στολή σαμουράι αλλά με οριζόντιο ποδόσφαιρο. Λείπουν οι κάθετες πάσες που θα αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο και το γκολ είναι πολύ δύσκολο"

ΠΑΟΚ;

"Ο ΠΑΟΚ ταιριάζει να πάρει το πρωτάθλημα γιατί δείχνει να προσαρμόζεται σε κάθε αγώνα, αλλά είναι από τη φύση του προβληματικός. Αλλά τώρα το πιστεύει, γιατί τον μόνο που δεν φοβάται είναι ο Ολυμπιακός. Πιστεύει ότι όχι μόνο δεν θα χάσει στο Καραϊσκάκη, αλλά μπορεί να κερδίσει κιόλας. Αλλά δεν έχουν σημασία οι ομάδες γιατί υπάρχουν και οι καραγκιοζοπαίχτες, όχι τόσο οι φιγούρες".

"Βγαίνουν άγρια οι πρόεδροι - Έπιασαν κορόιδο τον Αλμέιδα Μίτσελ και Γιοβάνοβιτς - Έρχεται με φόρα ο Ολυμπιακός"

Δηλαδή;

"Τα αφεντικά παίζουν δηλαδή, μια ζωή γίνεται αυτό. Τώρα είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Δεν θυμάμαι τόσο πολύ άγρια να βγαίνουν οι πρόεδροι. Ο Καρυπίδης να παίρνει τηλέφωνο τον Μπαλτάκο, στον Μπαλτάκο να κάνει επίσκεψη ο Μαρινακης. Όλα αυτά είναι για το σόου, ο Μπαλτάκος είναι ανύπαρκτη ιστορία, δεν υπάρχει. Κάθεται ο Μαρινάκης και λέει ότι ο Μπαλτάκος τον απείλησε για τον Μελισσανίδη, βγαίνει ο Μπαλτάκος και λέει ότι δεν μίλησε για γραβάτα και συνεχίζεται το σόου που θέλουν να παίξουν εκτός γηπέδου. έφτασε το πρωτάθλημα να μην είναι μονόλογος ή διάλογος, αλλά talk show και βλέπεις ότι δεν διορθώνεται η κατάσταση".

Κι ένα σχόλιο για τον προπονητή κάθε ομάδας;

"Νομίζω ότι ο Γιοβάνοβιτς τον πήρε χαμπάρι τον Αλμέιδα, δεν τον πήρε χαμπάρι μόνο ο Μίτσελ. Τον έπιασαν κορόιδο. Ο προπονητής είναι ο 12ος παίκτης σε μια ομάδα. Κι αν τον βάλουμε και σε ιεραρχία είναι πρώτα αυτός και μετά οι 11. παίζουν και οι προπονητές. Το πράγμα έχει γελοιοποιηθει γιατί θέλουν να παίζουν και οι πρόεδροι, όλα αυτά που αλληλοκατηγορούνται. Το θέμα είναι ότι ο πρωταθλητής θα είναι ο καλύτερος και όχι ο πιο τυχερός. Η τύχη, η γκαντεμιά, παίζουν σε ένα-ενάμιση ματς. Άρα θα είναι, πράγματι, ο καλύτερος πρωταθλητής. Ο καλύτερος είναι αυτός που έχει περισσότερη ψυχή και μαγκιά. Για εμένα όλα μπορούν να ανατραπούν και να πάρει το πρωτάθλημα οποιοσδήποτε. Ο Ολυμπιακός έρχεται με φόρα αλλά δεν ξέρεις αν θα στραμπουλήξει το πόδι του. Γιατί η διαφορά είναι ελάχιστη στον πίνακα". 

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Ολυμπιακό ο... νέος Κούτρης, πρόλαβε Μελισσανίδη - ΑΕΚ και ΠΑΟ για τον "Δουβίκα Νο2" του Μπέου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags