Facebook Pixel Premier League: Τον έδιωξαν... μεσάνυχτα - Αποχώρηση τοπ προπονητή από την Premier - Επίσημο! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 09:47:00

Τον έδιωξαν... μεσάνυχτα - Αποχώρηση τοπ προπονητή από την Premier League - Επίσημο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τον έδιωξαν... μεσάνυχτα - Αποχώρηση τοπ προπονητή από την Premier League - Επίσημο! (ΦΩΤΟ)

Σπουδαίο όνομα είδε και επίσημα την πόρτα της εξόδου από σύλλογο του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της Τότεναμ ανακοίνωσε χθες μετά τα μεσάνυχτα το «διαζύγιο» με τον Αντόνιο Κόντε, που ήταν δεδομένο τις τελευταίες ημέρες. Ειδικά μετά το ισόπαλο 3-3 με τη Σαουθάμπτον το περασμένο Σάββατο, με τους «σπερς» να χάνουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους δεχόμενοι δύο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο. 

Τότε η διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου είχε αποφασίσει να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ιταλό τεχνικό, προκειμένου να φέρει μία αλλαγή και να μην χαθεί κι ο τελευταίος στόχος της σεζόν, δηλαδή η 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League. 

Ο Ιταλός κόουτς ανέλαβε την ομάδα του Λονδίνου το Νοέμβριο του 2021 και τώρα ο βοηθός του, Κριστιάν Στελίνι, θα μείνει προσωρινά στον πάγκο της ομάδας, με τις φήμες να κάνουν λόγο για επιστροφή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο Λονδίνο.

«Έχουμε 10 παιχνίδια στην Premier League που απομένουν και παλεύουμε για μια θέση στο Champions League. Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε. Όλοι πρέπει να βγουν μπροστά για να εξασφαλίσουμε τον υψηλότερο δυνατό τερματισμό για τον Σύλλογό μας και τους εκπληκτικούς, πιστούς οπαδούς μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags