Facebook Pixel ΑΕΚ: Αβεβαιότητα για Γκαρσία εν όψει ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ - Ατάκα Κετσετζόγλου για top διαιτητές μετά το... tweet Αυγενάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 14:32:00

Αβεβαιότητα για Γκαρσία εν όψει ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ - Ατάκα Κετσετζόγλου για top διαιτητές μετά το... tweet Αυγενάκη!

Sportdog Team
Αβεβαιότητα για Γκαρσία εν όψει ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ - Ατάκα Κετσετζόγλου για top διαιτητές μετά το... tweet Αυγενάκη!

Την αβεβαιότητα που υπάρχει ακόμα στην ΑΕΚ για το αν θα προλάβει ο Γκαρσία τον ΠΑΟΚ μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου. Πώς σχολίασε την τοποθέτηση Αυγενάκη για τη διαιτησία των playoffs.

Τα δεδομένα όσον αφορά στο κυριότερο αγωνιστικό ζήτημα της ΑΕΚ ενόψει Τούμπας (τη συμμετοχή του Λιβάι Γκαρσία) μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι υπάρχει μεν αισιοδοξία, ωστόσο είναι ανοιχτό ακόμα το αν θα προλάβει ο πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» να είναι στο 100% για την Τούμπα.

 

Εξήγησε λοιπόν ότι αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να ξεκινήσει, τονίζοντας ωστόσο ότι εφόσον προλάβει 1-2 δυνατές προπονήσεις, θα είναι έστω στον πάγκο.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι αναμένεται με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της συνάντησης των Big-4 με Μπένετ, ενώ σχολίασε και την τοποθέτηση του υφυπουργού Αθλητισμού για τη διαιτησία των playoffs, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μετά απ’ αυτή «θα έρθουν ρέφερι επιπέδου Μουντιάλ και Champions League».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Ολυμπιακό ο... νέος Κούτρης, πρόλαβε Μελισσανίδη - ΑΕΚ και ΠΑΟ για τον "Δουβίκα Νο2" του Μπέου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags