Facebook Pixel Χάμες Ροντρίγκες: Δημοσίευμα για Χάμες που "ανάβει φωτιές" στον Ολυμπιακό - "Θα μιλήσει στο τέλος της σεζόν με την..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 14:56:00

Δημοσίευμα για Χάμες που "ανάβει φωτιές" στον Ολυμπιακό - "Θα μιλήσει στο τέλος της σεζόν με την..."

Sportdog Team
Δημοσίευμα για Χάμες που "ανάβει φωτιές" στον Ολυμπιακό - "Θα μιλήσει στο τέλος της σεζόν με την..."

Ανεπίσημες αναφορές για νέο πρόβλημα τραυματισμού για τον Κολομβιανό. Τι αναφέρουν Μέσα της πατρίδας του.

«Τα λέμε στο τέλος της σεζόν!». Αυτή είναι η απάντηση που φέρεται να έδωσε ο Χάμες Ροντρίγκες στην Μπεσίκτας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Τουρκίας Fotomac.

«Οι  "ασπρόμαυροι" (Μπεσίκτας), που έδωσαν ραντεβού με την εταιρεία που εκπροσωπεί τον Κολομβιανό, ο οποίος μπήκε στη λίστα την περασμένη εβδομάδα, έκαναν τις πρώτες επαφές», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ και συχνείζει:

«Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στον ελληνικό Ολυμπιακό και του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν, άφησε την πόρτα ανοιχτή στην Μπεσίκτας και απάντησε "Τα λέμε στο τέλος της σεζόν". Ο Ροντρίγκες, που δεν αποδέχθηκε την πρόταση επέκτασης συμβολαίου του συλλόγου του, θεωρείται βέβαιο ότι θα καθίσει στο τραπέζι με την Μπεσίκτας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο  Χάμες σκέφτεται να δώσει προτεραιότητα σε ομάδα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ προσθέτει ότι το όνομα του Κολομβιανού αστέρα έχει συνδεθεί συχνά με τη Γαλατασαράι και τη Φενέρμπαχτσε.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Κολομβίας "futbolred", ο Χάμες Ροντρίγκες δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την τελευταία προπόνηση της Κολομβίας, ενόψει του  φιλικού αγώνα με την Ιαπωνία την Οσάκα (29/3-13:20).

Η εθνική Κολομβίας προπονήθηκε στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου «J Green Sakai» της Οσάκα και σύμφωνα με τις αναφορές  «ο Χάμες μετά βίας κατάφερε να κάνει την προθέρμανση και στη συνέχεια έφυγε από το γήπεδο κουτσαίνοντας και αγγίζοντας το κάτω μέρος του ποδιού του».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Ολυμπιακό ο... νέος Κούτρης, πρόλαβε Μελισσανίδη - ΑΕΚ και ΠΑΟ για τον "Δουβίκα Νο2" του Μπέου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags