Facebook Pixel Super League: Πολεμικό κλίμα στη σύσκεψη - Εκφράσεις πεζοδρομιακού τύπου - Διαπερνούσαν τους τοίχους οι κραυγές!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 14:48:00

Πολεμικό κλίμα στη σύσκεψη - Εκφράσεις πεζοδρομιακού τύπου - Διαπερνούσαν τους τοίχους οι κραυγές!

Sportdog Team
Πολεμικό κλίμα στη σύσκεψη - Εκφράσεις πεζοδρομιακού τύπου - Διαπερνούσαν τους τοίχους οι κραυγές!

Όπως φαίνεται, δεν ήταν τυχαία η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος ευχήθηκε "να μην υπάρξουν... αίματα".

Ανέβηκαν για τα καλά οι τόνοι στη σύσκεψη των "μεγάλων" της Super League με τους Στιβ Μπένετ και Τάκη Μπαλτάκο στα γραφεία της ΕΠΟ.

Όπως προκύπτει από αναφορές, το κλίμα είναι άκρως πολεμικό εντός της σύσκεψης και υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν ειπωθεί πολύ βαριές εκφράσεις πεζοδρομιακού τύπου, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν με συνεχείς παρεμβάσεις να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Οι κραυγές μάλιστα διαπερνούσαν ακόμα και τους τοίχους κι έφταναν έξω από το σύσκεψη, ενδεικτικές της τεράστιας έντασης που επικρατεί, επιβεβαιώνοντας ως ένα σημειό τις δηλώσεις του αποχωρήσαντα Αχιλλέα Μπέου.

«Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Τόσος κόσμος, τόσοι δημοσιογράφοι, αφήνετε την ώρα σας να κάνετε τι… Αυτό το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ούτε στο Τζιμπουτί! Είναι μια φαρσοκωμωδία! Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Δεν ξέρω το λόγο που μαζευτήκαμε εδώ. Εδώ μαζεύτηκαν για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, όχι για το ποδόσφαιρο.

Διαφωνώ με τέτοιου είδους πρακτικές. Το τι έγινε μέσα θα σας το πουν οι άλλοι. Δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο αν δεν παρθούν εδώ και τώρα αποφάσεις και δεν γίνουν τομές. Δεν πάει πουθενά το ποδόσφαιρο. Το θέατρο των σκιών είναι εκεί μέσα», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Βόλου κατά την αποχώρησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελίες Μαρινάκη για διαιτησία, Μπαλτάκο και Εθνική - "Αλλοίωση πρωταθλήματος από συμμορίες"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags