Facebook Pixel Γιάννης Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρος ο Αλαφούζος στη συνάντηση για τη διαιτησία - Αυτό είναι το αίτημα του Παναθηναϊκού
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 15:02:00

Ο λόγος που αποχώρησε ο Αλαφούζος - Αυτό είναι το αίτημα του ΠΑΟ για τη διαιτησία - Τι είπε για τους Έλληνες

Sportdog Team
Ο λόγος που αποχώρησε ο Αλαφούζος - Αυτό είναι το αίτημα του ΠΑΟ για τη διαιτησία - Τι είπε για τους Έλληνες

Όλα όσα είπε ο πρόεδρος του Τριφυλλιού στη σύντομη παρουσία του πριν αποχωρήσει από την αίθουσα.
 

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν από τους πρώτους που πήραν τον λόγο στην… επεισοδιακή συνάντηση των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ, με τους Στιβ Μπένετ και Τάκη Μπαλτάκο, με θέμα τη διαιτησία. Ο ιδιοκτήτης του Τριφυλλιού είχε ενημερώσει πως είχε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρώσεις και προγραμματισμένο ταξίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε επαφή που είχε δια ζώσης με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ενώ έκανε και πρόταση για… Έλληνα διαιτητή, με έναν όμως αστερίσκο!

Ο Αλαφούζος μέσα στη συνάντηση είπε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς ξένους διαιτητές αλλά δεν θα είχαμε πρόβλημα να σφυρίξουν κι Έλληνες, καθώς φέτος λιγότερα λάθη έχουν κάνει από τους ξένους τύπου Νταμπάνοβιτς. Με την προϋπόθεση, όμως, να κρίνονται αυστηρά και στο πρώτο σοβαρό λάθος να τιμωρούνται, να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους».
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags