Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρος ο Αλαφούζος - "Ποτέ ξανά... Νταμπάνοβιτς"! - Μίλησε με την UEFA
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 17:30:00

Ξεκάθαρος ο Αλαφούζος - "Ποτέ ξανά... Νταμπάνοβιτς"! - Μίλησε με την UEFA (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Αλαφούζος - "Ποτέ ξανά... Νταμπάνοβιτς"! - Μίλησε με την UEFA (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ζήτησε ο Παναθηναϊκός για τη συνέχεια των Πλέι οφ και ο... αστερίσκος του Γιάννη Αλαφούζου για τους Έλληνες διαιτητές.
 

Παναθηναϊκός Ο Γιάννης Αλαφούζος επέμεινε στη θέση του Παναθηναϊκού για τον ορισμό elite διαιτητών στις αναμετρήσεις των Πλέι οφ, αλλά και την αποφυγή ρέφερι από υποανάπτυκτες -ποδοσφαιριικά- χώρες, προκειμένου να αποφευχθούν... φαινόμενα τύπου Νταμπάνοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε επαφή που είχε δια ζώσης με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ενώ έκανε και πρόταση για… Έλληνα διαιτητή, με έναν όμως αστερίσκο!

Ο Αλαφούζος μέσα στη συνάντηση είπε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς ξένους διαιτητές αλλά δεν θα είχαμε πρόβλημα να σφυρίξουν κι Έλληνες, καθώς φέτος λιγότερα λάθη έχουν κάνει από τους ξένους τύπου Νταμπάνοβιτς. Με την προϋπόθεση, όμως, να κρίνονται αυστηρά και στο πρώτο σοβαρό λάθος να τιμωρούνται, να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους».

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πως επικοινώνησε με ανθρώπους από τα υψηλά κλιμάκια της UEFA, ενώ πρότεινε να ζητηθεί από την ΕΠΟ η συνδρομή των UEFA και FIFA τόσο για την εξεύρεση όσο και την προστασία των διαιτητών που θα σφυρίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χάλασε τελευταία στιγμή η συμφωνία των Big 4 - Ανάκριση από UEFA για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags