Facebook Pixel Ελλάδα - Λιθουανία: Μεγάλη επιστροφή Φορτούνη στην 11άδα της Εθνικής - Αλλάγή Πογέτ στην επίθεση - Η απόφαση για Κωνσταντέλια
| 2023-03-27 17:55:00

Μεγάλη επιστροφή Φορτούνη στην 11άδα της Εθνικής - Αλλάγή Πογέτ στην επίθεση - Η απόφαση για Κωνσταντέλια

Sportdog Team
Μεγάλη επιστροφή Φορτούνη στην 11άδα της Εθνικής - Αλλάγή Πογέτ στην επίθεση - Η απόφαση για Κωνσταντέλια

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για την αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στη φιλική αναμέτρηση με τη Λιθουανία (19:00), που διεξάγεται στην OPAP Arena.

Ελλάδα - Λιθουανία: Με τον Φορτούνη στη βασική ενδεκάδα παρατάσσεται η Εθνική Ελλάδας, ενώ ο Παυλίδης παίρνει τη θέση του Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης και ο Κωνσταντέλιας μένει στον πάγκο.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο να είναι στο κέντρο της άμυνας, τον Ρότα δεξί μπακ και τον Τσιμίκας στα αριστερά. Ο Σιώπης θα είναι το αμυντικό χαφ της Ελλάδας, με τους Μάνταλο και Μπακασέτα σε ρόλο "οκταριών". Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα κινείται ο Μασούρας, στο αριστερό ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Παυλίδης.

Συνοπτικά η ενδεκάδα της Γαλανόλευκης: Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας - Μασούρας, Φορτούνης, Παυλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα για τους διαιτητές - "Δικαίωση" Μαρινάκη στις καταγγελίες - "Σκιώδης" αντιπρόεδρος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags