Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Αποκάλυψη-βόμβα για τους διαιτητές - "Δικαίωση" Μαρινάκη στις καταγγελίες - "Σκιώδης" αντιπρόεδρος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 17:50:00

Αποκάλυψη-βόμβα για τους διαιτητές - "Δικαίωση" Μαρινάκη στις καταγγελίες - "Σκιώδης" αντιπρόεδρος!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-βόμβα για τους διαιτητές - "Δικαίωση" Μαρινάκη στις καταγγελίες - "Σκιώδης" αντιπρόεδρος!

Εξελίξεις υπάρχουν μετά την συνάντηση των έξι ομάδων των play off της Super League με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Άγγλο αρχιδιαιτητή και μάλιστα υπήρξε παραδοχή για κάτι που φωνάζει εδώ και καιρό ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.

ΕΠΟ: "Δικαίωση" για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και για όσα φώναζε ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό για την ελληνική διαιτησία.

Οι Ερυθρόλευκοι ανέφεραν πως ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τους ορισμούς των διαιτητών του πρωταθλήματος της Super League δεν είναι άλλος από τον Σταύρο Μάνταλο, με την Ομοσπονδία ωστόσο να έχει ανακοινώσει ότι ο πρώην διαιτητής είναι υπεύθυνος για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για την κατάρτιση των ρέφερι.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Στιβ Μπένετ με τις ομάδες των play off αφού ο Βρετανός αρχιδιαιτητής, όχι μόνο συνοδευόταν από τον στενό του συνεργάτη, αλλά τον σύστησε στους ιδιοκτήτες και τους εκπροσώπους των ΠΑΕ ως… αντιπρόεδρό του!

Επίσης, κατά τη διάρκεια των συνομιλίων στα γραφεία της ΕΠΟ όταν παρουσιάστηκαν έγγραφα στα οποία ήταν κοινοποιημένος ο Μάνταλος, και καθιστούσαν σαφή την ενεργή του συμμετοχή στους ορισμούς των διαιτητών ο Στιβ Μπένετ τόνισε ότι δεν γνώριζε για τη συμφωνία που υπήρχε μεταξύ ου Big 4 και τις αρμοδιότητες που όφειλε να έχει ο βοηθός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία ΠΑΟΚ για τον διαιτητή με Ολυμπιακό - "Στην UEFA ο Σαββίδης - Μας έδειξαν το μήνυμά του"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags