Facebook Pixel Μάκης Γκαγκάτσης: Καταγγελία ΠΑΟΚ για τον διαιτητή με Ολυμπιακό - "Στην UEFA ο Σαββίδης - Μας έδειξαν το μήνυμά του"! (vid)
| 2023-03-27 16:58:00

Καταγγελία ΠΑΟΚ για τον διαιτητή με Ολυμπιακό - "Στην UEFA ο Σαββίδης - Μας έδειξαν το μήνυμά του"! (vid)

Sportdog Team
Καταγγελία ΠΑΟΚ για τον διαιτητή με Ολυμπιακό - "Στην UEFA ο Σαββίδης - Μας έδειξαν το μήνυμά του"! (vid)

Η στήριξη του Δικεφάλου σε Μπένετ και η αποκάλυψη για τον ρέφερι που προτάθηκε να έρθει στην Ελλάδα για να σφυρίξει στο μεγάλο ντέρμπι.

Μάκης Γκαγκάτσης: Αποκαλύψεις σχετικά με όσα ακούστηκαν στη σύσκεψη των ομάδων της Super League, του Τάκη Μπαλτάκου και του Στιβ Μπένετ, από τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ κατά την αποχώρησή του, μιας και ανέφερε πως ο αρχιδιατητής δέχθηκε μήνυμα από ξένο ρέφερι προκειμένου να επιλεγεί αυτός να είναι στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, για την 3η αγωνιστική των play off, ενώ τόνισε ότι ο Ιβάν Σαββίδης υποστηρίζει πως μόνο η ΚΕΔ είναι αρμόδια για την επιλογή των διαιτητών.

'Μετά από μία τετράωρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε αυτή τη σεζόν και στις προηγούμενες, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε στήριξη στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ ώστε να τελειώσει ομαλά η σεζόν και την άποψη ότι ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξένους διαιτητές είναι η ΚΕΔ. Καμία ομάδα και λίγκα δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό.

Είχαμε μία σοκαριστική καταγγελία - αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ ο οποίος μας έδειξε στην οθόνη μήνυμα από ξένο διαιτητή, χωρίς να φαίνεται τ'όνομά του, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Αυτή η καταγγελία είναι σοβαρή. Ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει βρει διαιτητές γι' αυτό το παιχνίδι και ο συγκεκριμένος εξέφρασε την επιθυμία του ν' αλλάξουν οι διαιτητές και να έρθει ο ίδιος.

Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την επιθυμία του αυτή η καταγγελία να φτάσει έως το τέλος, ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει αναφερθεί στην UEFA γιατί μας φαίνεται πολύ ύποπτο, πώς ένας διαιτητής αυτοπροτείνεται για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Καταλαβαίνετε ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στο Τζιμπουτί, όχι στην Ελλάδα..'', είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Όπως έγινε γνωστό μετά τη σύσκεψη ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε την πλήρη διερεύνηση από τους Μπένετ, Μπαλτάκο με τη συνδρομή της ΟΥΕΦΑ στην οποία ήδη το έχει καταγγείλει ο Βρετανός αρχιδιαιτητής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το μήνυμα που έδειξε ο επικεφαλής της ΚΕΔ είναι από την προηγούμενη Παρασκευή και αφορά το επερχόμενο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που είναι να διεξαχθεί τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Την ίδια στιγμή κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δικέφαλος του Βορρά κινήθηκε σε τέσσερις άξονες, σημειώνοντας  πως: παρά τα σφοδρά καταγεγραμμένα παράπονα από την ΚΕΔ τη φετινή χρονιά, κυρίως σχετικά με το VAR, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Τρίπολης, εκφράστηκε η πεποίθησή τους πως η ΚΕΔ και ο κ. Μπένετ, είναι οι μόνοι θεσμικά -και πάντα μόνο μέσω της ΕΠΟ- που μπορούν να σχετίζονται με την εύρεση, ορισμό και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με διαιτητές.

Παράλληλα καμία ομάδα εκτός από την ΚΕΔ δεν μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία ορισμού των διαιτητών, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κανένας Μπένετ και κανένας Μπαλτάκος δεν μπορεί να το εξασφαλίσει αυτό αν εμείς πρώτα δεν κάνουμε αυτό που πρέπει. Συμφωνούμε για ελίτ διαιτητές και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται, θεσμικά πάντα, προς αυτή την κατεύθυνση. Μεγαλύτερη επιτυχία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι αυτοί που ήταν εναντίον των ξένων, τώρα είναι υπέρ των ξένων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολεμικό κλίμα στη σύσκεψη - Εκφράσεις πεζοδρομιακού τύπου - Διαπερνούσαν τους τοίχους οι κραυγές!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags