Facebook Pixel Δημήτρης Λημνιός: Συγκλόνισε ο Λημνιός - Ξέσπασε σε κλάματα on air για την επιστροφή του στην Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-03-27 21:51:00

Συγκλόνισε ο Λημνιός - Ξέσπασε σε κλάματα on air για την επιστροφή του στην Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Έλληνας διεθνής επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής κόντρα στη Λιθουανία και ο ίδιος στις δηλώσεις του ξέσπασε σε κλάματα για όσα πέρασε κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του.

Δημήτρης Λημνιός: Ο Έλληνας διεθνής τον περασμένο Ιούνιο τραυματίστηκε σοβαρά, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστών, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κύπρο, τον περασμένο Ιούνιο με τον ίδιο να επιστρέφει στη δράση κόντρα στην Λιθουανία και στις δηλώσεις του να βάζει τα κλάματα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του για όσα πέρασε.

"Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που με το χειροκρότημά του και μου έδωσε δύναμη μετά από μεγάλο διάστημα που ήμουν εκτός λόγω τραυματισμού, Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ.

Μετά από μεγάλη αποχή, έναν δύσκολο τραυματισμό, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που με στήριξε πολύ, στους συμπαίκτες μου και σε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης", τόνισε ο Δημήτρης Λημνιός και πρόσθεσε:

Τώρα είμαι πάλι πίσω για να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να βοηθήσω την Εθνική στο μεγάλο στόχο που έχουμε. Με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μου που βρέθηκαν εδώ για να μου δώσουν στήριξη.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Και αυτό γιατί όταν παίζουμε με καλύτερες ομάδες από την Λιθουανία θα έχουμε πρόβλημα. Κρατάμε την καλή μας εμφάνιση και συνεχίζουμε. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια

Το γήπεδο είναι υπερσύγχρονο, μας βοηθάει πολύ, είναι πολύ όμορφο γήπεδο. Το χορτάρι είναι πολύ καλό όπως και η ακουστική", είπε ο Δημήτρης Λημνιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή… Λιβάγια ο Ολυμπιακός - "Γρήγορος, κάνει επίθεση από το κέντρο - Τον πουλάνε ακριβά"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags