Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή… Λιβάγια ο Ολυμπιακός - "Γρήγορος, κάνει επίθεση από το κέντρο - Τον πουλάνε ακριβά"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-27 18:11:00

Μεταγραφή… Λιβάγια ο Ολυμπιακός - "Γρήγορος, κάνει επίθεση από το κέντρο - Τον πουλάνε ακριβά"!

του Γιώργου Κτενά
Μεταγραφή… Λιβάγια ο Ολυμπιακός - "Γρήγορος, κάνει επίθεση από το κέντρο - Τον πουλάνε ακριβά"!

Όνομα-έκπληξη στη μεταγραφική λίστα, "σφήνα" από την Ισπανία. Οι Πειραιώτες ψάχνονται ενόψει καλοκαιριού και σε αγορές που δεν μας έχουν συνηθίσει και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπίσει ένα σπάνιο ταλέντο, από τη δεύτερη κατηγορία του Μεξικό.

Ολυμπιακός: Το όνομα του Άλι Άβιλα έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες, αν και ο Μεξικανός άσος καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον κι από ομάδες της Ευρώπης. Ο λόγος; εντυπωσιάζει με τη δεύτερη ομάδα της Μοντερέι στο Μεξικό και ήδη η χρηματιστηριακή του αξία έχει φτάσει τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Ο 19χρονος μετράει έξι γκολ σε 30 ματς σε όλες τις διοργανώσεις σε συνδυασμό με τα τρία τέρματα σε πέντε αγώνες με την Κ20 του Μεξικό, είχε ως αποτέλεσμα να έχει γραφτεί στα μπλοκάκια διάφορων σκάουτερ.

Σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στους συλλόγους που παρακολουθούν στενά την περίπτωση του νεαρού επιθετικού ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Να τονίσουμε εδώ πώς ο ατζέντης του είναι ο ίδιος που εκπροσωπεί και τον Σέρτζι Κανός, ο Τζελού Ροντρίγκες.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Ζάγκα,. δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στο Μεξικό, προκειμένου να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την περίπτωσή του.

"Γρήγορος και δυνατός ο Άβιλα - Μέσα στο κουτί και περιφερειακός - Είναι Λιβάγια - Τόσο τον πουλάνε"

"Γρήγορος και δυνατός είναι αλλά έχει σημασία και με ποιους παίζει αντιπάλους. Δύσκολο πρωτάθλημα η δεύτερη κατηγορία του Μεξικού, είναι κλειστή λίγκα για την ανάπτυξη παικτών", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε: "Παίζει έξω από την περιοχή, παίρνει την μπάλα από το κέντρο και επιτίθεται, αλλά μπορεί να παίξει και μέσα στο κουτί. Μπορεί και ως περιφερειακός αλλά και ως κεντρικός επιθετικός δηλαδή".

Ποιον θα έλεγες ότι θυμίζει στο παιχνίδι του για να γίνει περισσότερο κατανοητή η εικόνα του;

"Το στιλ του είναι ανάλογο του Λιβάγια, προφανώς χωρίς να σημαίνει ότι είναι παίκτης ίδιας αξίας".

Τιμή για να έρθει στην Ελλάδα;

"Στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο η τιμή του είναι στις 500.000 ευρώ, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον από την Ισπανία για εκείνον. Δεν πουλάνε φθηνά οι Μεξικανοί, πάντως, αλλά το γεγονός δεν έχει παίξει πρώτη κατηγορία του μεξικανικού πρωταθλήματος δείχνει ότι και να έρθει στην Ελλάδα, μάλλον στη δεύτερη ομάδα θα βρεθεί αρχικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα για τους διαιτητές - "Δικαίωση" Μαρινάκη στις καταγγελίες - "Σκιώδης" αντιπρόεδρος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags