Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει νέο Χάμες ο Μαρινάκης - "Υπογράφει στο Λιμάνι αν βγει Ευρώπη - Ζήτησε έξτρα χρήματα τελευταία μέρα"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-28 10:00:00

Φέρνει νέο Χάμες ο Μαρινάκης - "Υπογράφει στο Λιμάνι αν βγει Ευρώπη - Έξτρα χρήματα την τελευταία μέρα"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φέρνει νέο Χάμες ο Μαρινάκης - "Υπογράφει στο Λιμάνι αν βγει Ευρώπη - Έξτρα χρήματα την τελευταία μέρα"!

Ο Μίτσελ μπορεί να κλείσει ένα μεγάλο όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για τη μάχη του τίτλου στα πλέι οφ, όμως παράλληλα ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την ομάδα της επόμενης σεζόν. Ποιο πρώην αστέρι των "Μερένχες" βρίσκεται στην «ερυθρόλευκη» λίστα και τι έχει κάνει τα τελευταία χρόνια;

Ολυμπιακός: Ένα ακόμα τεράστιο όνομα ποδοσφαιριστή βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων τα τελευταία χρόνια, δεδομένου ότι ο Ίσκο έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες τα τελευταία 24ωρα.

Ο διεθνής Ισπανός παιχταράς, με την τεράστια καριέρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Εθνική Ισπανίας, είναι χωρίς ομάδα από τον περασμένο Δεκέμβρη αλλά προφανώς έχει τη διάθεση για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο επιπέδου.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τεριάκη, που γνωρίζει καλά το ισπανικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μας δώσει τα φώτα του για την περίπτωση του Ίσκο.

"Για αυτό δεν έπαιζε στη Ρεάλ - "Τον τελείωσε ο Σαμπάολι - Δεν είχε ανάλογο επίπεδο"

"Πιο πολύ επιτελικός μέσος είναι, 10άρι. Στη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία δύο χρόνια είχε τεθεί στο περιθώριο, αλλά είχε τεθεί στο περιθώριο γιατί αγωνιστικά είχε πέσει και είχαν βρεθεί άλλοι μπροστά από εκείνον για να παίξουν", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Γιατί αποχώρησε από τη Σεβίλλη;

"Στη Σεβίλλη πήγε τον Αύγουστο με διετές συμβόλαιο, αλλά τον Δεκέμβρη έφυγε γιατί δεν τον ήθελε ο Σαμπαόλι και τον τελείωσε αγωνιστικά. Δεν είχε επίπεδο ανάλογο με τις αποδόσεις της Σεβίλλης, αυτή ήταν η επίσημη αιτιολόγηση".

"Ίσκο για αντι-Χάμες - Αυτός θα τον φέρει στον Ολυμπιακό - Γιατί δεν υπέγραψε στη Γερμανία"

Θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα; Για να πάρει τη θέση τού Χάμες ας πούμε στην 11άδα;

"Έχει ποιότητα, είναι γνωστή η ποιότητά του, αλλά είναι σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια η καριέρα του. Θυμίζει την περίπτωση του Χάμες. Προφανώς και θα μπορούσε να βοηθήσει όπως ο Χάμες, στα καλά τους είναι παιχταράδες και οι δύο".

Υπάρχει πιθανότητα να έρθει στην Ελλάδα δηλαδή;

"Θα μπορούσε, ειδικά αν συνεχίσει ο Μίτσελ στον πάγκο που θεωρείται μύθος του ισπανικού ποδοσφαίρου. Εδώ έφτασε κοντά στην Ουνιόν Βερολίνου την τελευταία μέρα των μεταγραφών, γιατί να μην έρθει στον Ολυμπιακό. Ειδικά αν είναι και στην Ευρώπη η ομάδα".

Γιατί δεν υπέγραψε στην Ουνιόν;

"Χάλασε στα ιατρικά, σύμφωνα με όσα είχαν πει οι Γερμανοί. Αλλά ζήτησε παραπάνω λεφτά την τελευταία στιγμή, σε σχέση με εκείνα που είχαν συμφωνήσει, με  αποτέλεσμα να μην προχωρήσει".
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αισχρή "επίθεση" σε Πασχαλάκη στην Opap Arena - Αδιανόητες ύβρεις και αντίδραση του κίπερ (ΒΙΝΤΕΟ) 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags