Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Ανατροπή με τον τελικό Κυπέλλου - Πώς επηρεάζουν την διεξαγωγή του οι εκλογές που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-28 11:36:00

Ανατροπή με τον τελικό Κυπέλλου - Πώς επηρεάζουν την διεξαγωγή του οι εκλογές που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης!

Sportdog Team
Ανατροπή με τον τελικό Κυπέλλου - Πώς επηρεάζουν την διεξαγωγή του οι εκλογές που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης!

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να αλλάξει η ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τις εθνικές εκλογές που ανακοινώθηκαν στις 21 Μαΐου.

Εθνικές εκλογές στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει άμεσα και την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένος για τις 20 εκείνου του μήνα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι απίθανο πλέον το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός μία ημέρα πριν τις εκλογές και όπως όλα δείχνουν οδεύει ολοταχώς για το επόμενο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα στις 27 Μαΐου.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι και οι δύο φιναλίστ θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετές ημέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, το οποίο τελειώνει στις 14 Μαΐου.

Θυμίζουμε ότι στα ημιτελικά της διοργάνωσης βρίσκονται ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Λαμία, με τους δύο Δικεφάλους να βρίσκονται με το... ενάμιση πόδι στον τελικό, μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων.

Η οριστικοποίηση της ημερομηνίας του τελικού πάντως, θα γίνει στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 7 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" Μαρινάκη σε Μελισσανίδη - "Ξέρουμε ποια έχετε ρίξει στο κρεβάτι..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags