Facebook Pixel Μελισσανίδης: "Πάρε και τον Άρη Βαγγέλη..." - "Μέχρι τέλους" ο Μαρινάκης - ΠΑΟ όπως... ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-28 16:30:00

Μελισσανίδης: "Πάρε και τον Άρη Βαγγέλη..." - "Μέχρι τέλους" ο Μαρινάκης - ΠΑΟ όπως... ΑΕΚ!

Οι Μιχείες
Μελισσανίδης: "Πάρε και τον Άρη Βαγγέλη..." - "Μέχρι τέλους" ο Μαρινάκης - ΠΑΟ όπως... ΑΕΚ!

Η άγνωστη ατάκα από τη συνάντηση και οι "σφαγές". Εκρηκτικό ήταν το κλίμα στο ραντεβού με τον Μπένετ, με τους ιδιοκτήτες Ολυμπιακού και ΑΕΚ να "σφάζονται" και τον Αλαφούζο να... κερδίζει κρατώντας απόσταση!

Ο "Ευαγγελιστής" γενικά και ρεπορταζιακά δεν αντέχει τόση τοξικότητα σαν κι αυτή που κυριάρχησε στην χθεσινή επεισοδιακή 5ώρη σύσκεψη στα Γραφεία της ΕΠΟ. Θα σταθεί όμως, σε μια... αδημοσίευτη ατάκα του Μελισσανίδη, σε μια σοβαρή προειδοποίηση του Μαρινάκη που μπορεί να την βρούμε μπροστά μας όταν ξεκινήσουν πάλι τα play offs και στην τακτική του Παναθηναϊκού που θυμίζει εκείνη της ΑΕΚ που της έδωσε τον τίτλο το 2018, όταν "τρωγόντουσαν" Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ...

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ/ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ο πρώτος προφανώς και είχε πάρει χαμπάρι/προβλέψει τι θα γινόταν στην ΕΠΟ, μίλησε και αποχώρησε νωρίς ενώ οι "πράσινοι" λίγο, πολύ θυμίζουν από πλευράς... πολιτικής την ΑΕΚ που πήρε το πρωτάθλημα το 2018. Αφήνει να "μαλώνουν" ο Μαρινάκης με τον Μελισσανίδη, το "δίπολο" Ολυμπιακός/ΑΕΚ (όπως τότε ο Μαρινάκης με τον Σαββίδη, το δίπολο Ολυμπιακός/ΠΑΟΚ) ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει έξυπνα, με χαμηλούς τόνους τον... τρίτο πόλο, με μια ουδετερότητα που στο τέλος μπορεί να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (εφόσον αντέξει κι αγωνιστικά η σοβαρή ομάδα του Γιοβάνοβιτς). 

 

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ: για παράδειγμα, στην χθεσινή σύσκεψη ακούστηκε από τον Αλαφούζο, πως εφόσον δεν μπορούν να έρθουν Elite διαιτητές και για να μην έρχονται... Νταμπάνοβιτς, δέχεται να γίνονται ματς και με Έλληνες διαιτητές! Ουσιαστικά δηλαδή υπήρξε μια διαφοροποίηση, με τον Παναθηναϊκό να είναι ... mix, λίγο και με τον Μαρινάκη (που επέμενε για εδώ και τώρα μόνο με Elite διαιτητές στα play offs), λίγο και με τον Μπαλτάκο (πάγια η γραμμή του για Έλληνες διαιτητές)...

ΣΥΣΚΕΨΗ: για να συνοψίσω, αν μάθαμε κάποια καινούργια πράγματα ήταν πως elite διαιτητής αυτοπροτάθηκε στον Μπένετ για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, πως ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ... υπολόγιζε τον Μάνταλο ως... αντιπρόεδρο της ΕΠΟ (!) και οτι σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιδιοκτητών Ολυμπιακού & ΑΕΚ, τόσο οι μεν όσο και οι δε ρίχνουν γυναίκες δίπλα στους Αρχιδιαιτητές!!

ΑΤΑΚΑ: στην στήλη πάντως έφτασε, μεταξύ άλλων και μια... λάιτ ατάκα που είπε ο Μελισσανίδης στον Μαρινάκη. Και συγκεκριμένα... "Βαγγέλη αν είναι να αποχωρήσεις απο το πρωτάθλημα να πάρεις μαζί σου και τον Άρη"!!! Προφανώς επειδή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τουλάχιστον δις είπε στον Μπένετ, πως δεν θα ανεχτούν/επιτρέψουν άλλες "σφαγές" στα play offs και θα το πάνε ... μέχρι τέλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από τον Άρη... ελεύθερος στον Ολυμπιακό - Deals με Ντ’ Αβιλά - Επιστρέφουν Καμαρά, Μπουχαλάκης!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags