Facebook Pixel ΕΣΗΕΑ: Ανακοίνωση για Μαρινάκη! «Μη ανεκτές οι προσβλητικές συμπεριφορές»
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-28 16:51:00

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για Μαρινάκη! "Μη ανεκτές οι προσβλητικές συμπεριφορές"

Sportdog Team
Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για Μαρινάκη! "Μη ανεκτές οι προσβλητικές συμπεριφορές"

Το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων πήρε θέση για τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού πριν τη συνάντηση με Μπαλτάκο-Μπένετ στην ΕΠΟ.

Θέση για τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην προσέλευσή του στα γραφεία της ΕΠΟ, πριν τη συνάντηση των Big4 με τον Τάκη Μπαλτάκο και τον Στιβ Μπένετ. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού κατά την άφιξή του, συνοδευόμενος από τον Κώστα Καραπαπά, σήκωσε το βλέμμα του και κοίταξε προς τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ.

«Όλα τα σκ@τ@ μαζεμένα» είπε και προχώρησε στα γραφεία.

Μία μέρα μετά το περιστατικό, η ΕΣΗΑ σε ανακοίνωση με τίτλο «Δεν είναι ανεκτές οι προσβλητικές συμπεριφορές» τοποθετήθηκε για το θέμα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ανεκτές προσβλητικές και καταδικαστέες συμπεριφορές απέναντι σε δημοσιογράφους, όπως αυτή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την είσοδό του στα γραφεία της ΕΠΟ τη Δευτέρα.

Ο κ. Μαρινάκης εκπροσωπεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας, αλλά και έναν  κορυφαίο θεσμικό αθλητικό φορέα ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιοκτήτης ΜΜΕ με εκατοντάδες εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, και οφείλει να συμπεριφέρεται ανάλογα. Τίποτα δεν του δίνει το δικαίωμα να απευθύνεται σε εργαζόμενους με αυτόν τον ανεπίτρεπτο τρόπο», ανέφερε στην ανακοίνωση το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags