Facebook Pixel ΑΕΚ - Αρόλντ Μουκουντί: Αγώνας δρόμου! Τα δίνει όλα για να είναι παρών στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-29 09:48:00

Αγώνας δρόμου για Μουκουντί! Τα δίνει όλα για να είναι παρών στην Τούμπα

Sportdog Team
Αγώνας δρόμου για Μουκουντί! Τα δίνει όλα για να είναι παρών στην Τούμπα

Ο Καμερουνέζος στόπερ δεν έχει μπει ακόμα σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τρέχει για να προλάβει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ - Αρόλντ Μουκουντί: Αγώνα δρόμου για να είναι παρών στην Τούμπα, στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με τον ΠΑΟΚ, κάνει ο Αρόλντ Μουκουντί.

 

Ο Καμερουνέζος στόπερ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ακόμα δεν έχει μπει πλήρως στο πρόγραμμα προπόνησης της Ένωσης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει να δει την εξέλιξη της κατάστασής του, για να αποφασίσει για το αμυντικό δίδυμο.

Στη διάθεση της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ πολλούς πόντους κέρδισε με το παιχνίδι του κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Γεράσιμος Μήτογλου.

Εκτός από τα ερωτηματικά στην άμυνα, ο Αλμέιδα έχει και άλλα προβλήματα καθώς Λιβάι Γκαρσία και Τομ Φαν Βέερτ είναι αμφίβολοι για το κρίσιμο παιχνίδι. Οι τελικές δοκιμές για το σχήμα της Ένωσης που θα αγωνιστεί στην Τούμπα θα γίνουν Πέμπτη-Παρασκευή, προκειμένου να έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς και να έχει ο Αργεντινός τεχνικός μια σαφή εικόνα για την κατάσταση του ρόστερ του.

Βρισκόμαστε στη μέσα της εβδομάδας, η ΑΕΚ δίνει κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας την ώρα που ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο και ο Ολυμπιακός τον Άρη, που σημαίνει, ότι για την Ένωση δεν χωρούν περιθώρια απωλειών.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags