Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κούρσα" για δύο στον πάγκο του ΠΑΟ - Έρχεται κάτι μεγάλο - Ο Νο1 στόχος και το πλάνο τριετίας (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-03-30 12:30:00

"Κούρσα" για δύο στον πάγκο του ΠΑΟ - Έρχεται κάτι μεγάλο - Ο Νο1 στόχος και το πλάνο τριετίας (Vids)

Οι εξελίξεις στο θέμα τού προπονητή στον Παναθηναϊκό δείχνουν ότι η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει στην άκρη του πάγκου της έναν κόουτς, που θα μπορεί να εμπνεύσει τόσο τους παίκτες όσο και τους φιλάθλους της.

Παναθηναϊκός: Μία μικρή βόλτα να κάνει κάποιος στα social media, θα δει τους φίλους του Παναθηναϊκού ν' αγωνιούν για τον επόμενο προπονητή του συλλόγου. Η επιλογή άλλωστε του κόουτς, θα καθορίσει και το που θα πάει το νέο project το οποίο θα τεθεί σε λειτουργία από το καλοκαίρι.

Προφανώς, αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για οριστικές συμφωνίες ή κλεισμένα deals. Αλλά υπάρχουν κάποια δεδομένα. Ένα από αυτά, είναι ότι στην κούρσα για τον Πράσινο πάγκο υπάρχουν πιο μπροστά δύο συγκεκριμένα ονόματα. Εκείνα των Εργκίν Αταμάν και Πάμπλο Λάσο. Αμφότεροι συνιστούν κορυφαίες επιλογές, οι οποίες δουλεύονται με προσοχή από τους ανθρώπους της ομάδας. Βέβαια με τον Λάσο υπάρχει το πλεονέκτημα, ότι επειδή είναι ελεύθερος μπορεί να γίνουν απευθείας διαπραγματεύσεις, οι οποίες αποτελούν κοινό μυστικό πως έχουν ήδη γίνει (βλ. και περισσότερα παρακάτω).

Το βέβαιο πάντως για τον νέο Παναθηναϊκό είναι ένα: Του χρόνου θα τον προπονεί τοπ προπονητής της Euroleague! Ένας τεχνικός που θα μπορεί να εμπνεύσει τον κόσμο και με μία πραγματικά καλή ομάδα, να διεκδικήσει την επαναφορά του κλαμπ στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι εξελίξεις δεν θα είναι ωστόσο άμεσες, γι' αυτό ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή.

Τα δεδομένα για Λάσο

Πρώτος στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι, αυτής ακριβώς της επόμενης ημέρας, να ηγηθεί ο Πάμπλο Λάσο.

Ακόμα κι αν δεν έχει γίνει γνωστή η απάντηση του Ισπανού τεχνικού στη δελεαστική προσφορά που έχει λάβει, υπάρχουν κάποια δεδομένα στην υπόθεση. Πρώτον, το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού τον ιντριγκάρει. Βλέπει ως σπουδαία πρόκληση το να πάρει στα χέρια του ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά μεγέθη στην Εύρωπη και να το μετατρέψει, ξανά, σε πρωταγωνιστή. Αυτό έκανε άλλωστε και στη Ρεάλ, με τους Μαδριλένους να γνωρίζουν τα καλύτερα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας τους υπό την καθοδήγησή του.

Ταυτόχρονα και οικονομικά η πρόταση του Παναθηναϊκού καλύπτει τις απαιτήσεις του Λάσο, ο οποίος εξ αρχής έθετε ως βασικό του "θέλω" το να καταρτιστεί ένα πλάνο τριετίας για την επαναφορά του Εξάστερου στα πραγματικά του στάνταρ. Χωρίς αυτό το πλάνο, δηλαδή, να διακοπεί πριν την ολοκλήρωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει με 5άρι-"πύργο" ο Γιαννακόπουλος - Τι γίνεται με προπονητή - "Τελείωσε" του Βιλντοζα - Αντετοκούνμπο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags