Facebook Pixel ΑΕΚ: Εξήρε τον Μανωλά ο Κετσετζόγλου - "Αξιέπαινη κίνηση" - Έτσι θα κατέβει η ΑΕΚ στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-29 13:50:00

Εξήρε τον Μανωλά ο Κετσετζόγλου - "Αξιέπαινη κίνηση" - Έτσι θα κατέβει η ΑΕΚ στην Τούμπα

Sportdog Team
Εξήρε τον Μανωλά ο Κετσετζόγλου - "Αξιέπαινη κίνηση" - Έτσι θα κατέβει η ΑΕΚ στην Τούμπα

Στα αγωνιστικά στοιχεία της ΑΕΚ που δεν αλλάζουν ποτέ -όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος- και δεδομένα θα διατηρηθούν στην Τούμπα αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για Στέλιο Μανωλά.

Την εκτίμηση ότι -ανεξαρτήτως του πλάνου που θα επιλεχθεί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ- η ΑΕΚ θα διατηρήσει στην Τούμπα τα δυο θεμελιώδη στοιχεία του παιχνιδιού της έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, τόνισε ότι η ήττα στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά (όπως και αυτή από τον Ολυμπιακό) δεν προήλθε επειδή η Ένωση… ανοίχτηκε.

 

Προέβλεψε λοιπόν ότι την Κυριακή θα κάνει ξανά το παιχνίδι της, βασιζόμενη στις αδιαπραγμάτευτες αρχές του Ματίας Αλμέιδα, που έχουν να κάνουν με την ένταση και την πίεση ψηλά.

Κατά τ’ άλλα, αναφέρθηκε και σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Στέλιου Μανωλά, ο οποίος βγάζει σε πλειστηριασμό τη φανέλα που φόρεσε στο τελευταίο του παιχνίδι με την ΑΕΚ για χάρη του παλαιμάχου Κώστα Νικολαΐδη, ο οποίος χρειάζεται ενίσχυση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελισσανίδης: "Πάρε και τον Άρη Βαγγέλη..." - "Μέχρι τέλους" ο Μαρινάκης - ΠΑΟ όπως... ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags