Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νικολακόπουλος: "Πρόβλημα με Μπιέλ στον Ολυμπιακό, καλύτερα ο Εμβιλά, ανοιχτό του Χάμες" (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-29 21:27:00

Νικολακόπουλος: "Πρόβλημα με Μπιέλ στον Ολυμπιακό, καλύτερα ο Εμβιλά, ανοιχτό του Χάμες" (Audio)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Πρόβλημα με Μπιέλ στον Ολυμπιακό, καλύτερα ο Εμβιλά, ανοιχτό του Χάμες" (Audio)

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε σε πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Μπιέλ ενόψει του Ολυμπιακός-Άρης.

Στα τελευταία αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού ενόψει Άρη αλλά και της συνέχειας με τα ντέρμπι κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο ρεπόρτερ τόνισε πως τον Μίτσελ απασχολεί ένα πρόβλημα με τον Μπιέλ, γιατί είχε έναν τραυματισμό στην προπόνηση και είναι από εξαιρετικά αμφίβολο έως πολύ δύσκολο να παίξει ενάντια στους «κίτρινους» την Κυριακή (02/04).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην έξοδο από Ολυμπιακό ο Χάμες; - Συμβόλαιο με 4 εκατ. - Παιδί με την μπάλα - "Αλλάζει επίπεδο"

Για τον Εμβιλά είπε ότι είναι καλύτερα και αν περάσει το αυριανό, δυνατό τεστ που θα κάνει, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή, άρα και διαθέσιμος να μπει αλλαγή για κάποιο διάστημα.

Τέλος, για τον Χάμες Ροντρίγκες είπε ότι είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει κάτι σοβαρό αλλά κάποιες ενοχλήσεις τον ταλαιπωρούν ακόμα. Στον Ολυμπιακό τον περιμένουν στην Αθήνα αύριο και είναι ανοιχτό να μπει στην αποστολή την Κυριακή αν δεν αποφασιστεί να προφυλαχθεί περαιτέρω - και ενώ ήδη δεν έπαιξε στο φιλικό της Κολομβίας με την Ιαπωνία.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags