Facebook Pixel Ολυμπιακός: Διπλό πρόβλημα για Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Οι αμφίβολοι με Άρη και ο "καυτός" Μπακαμπού
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 08:35:00

Διπλό πρόβλημα για Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Οι αμφίβολοι με Άρη και ο "καυτός" Μπακαμπού

Sportdog Team
Διπλό πρόβλημα για Μίτσελ στον Ολυμπιακό - Οι αμφίβολοι με Άρη και ο "καυτός" Μπακαμπού

Με ζητήματα εξελίσσεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ είδε συγκεκριμένα τον Πεπ Μπιέλ ν' αποκομίζει πρόβλημα στην προπόνηση. Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός αλλά θεωρητικά κρίνεται ικανός, να του στερήσει τη συμμετοχή απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Στο λιμάνι υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά ο Ισπανός θα προλάβει, με την κατάστασή του να εξετάζεται μέρα με τη μέρα.

Ζόρικα είναι τα πράγματα και για τον Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ είναι καλύτερα, όμως σήμερα θα τεστάρει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Αν τα καταφέρει, τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ενόψει Άρη.

Τέλος ο Σεντρίκ Μπακαμπού απέδειξε και με την Εθνική ομάδας της χώρας του, ότι είναι άκρως "καυτός". Σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης σε μία φάση που ο αντίπαλος τερματοφύλακας θα μπορούσε να είχε αποβληθεί, αφού έριξε εκτός φάσης κλωτσιά στον επιθετικό των Πειραιωτών, ο οποίος πήγε να μαζέψει γρήγορα την μπάλα για να την πάει στη σέντρα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags