Facebook Pixel Super League: Απίστευτη αποκάλυψη για Μητσοτάκη: Μίλησε με Τσέφεριν και ζήτησε elite διαιτητές για τη Super League!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-30 11:25:00

Απίστευτη αποκάλυψη για Μητσοτάκη: Μίλησε με Τσέφεριν και ζήτησε elite διαιτητές για τη Super League!

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη για Μητσοτάκη: Μίλησε με Τσέφεριν και ζήτησε elite διαιτητές για τη Super League!

Δημοσίευμα σε ελληνικό Μέσο φέρνει μια νέα διάσταση για το θέμα των διαιτητών στη Super League.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα των Νέων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε παρέμβαση προς τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντετ Τσέφεριν, ζητώντας του ξένους διαιτητές κατηγορίας Elite για τα πλέι οφ της Super League.

«O Κυρ. Μητσοτάκης αποφάσισε να παρέμβει δραστικά έπειτα από όσα συμβαίνουν. Συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και του έθεσε ευθέως το θέμα των όσων συμβαίνουν με τη διαιτησία στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα αυτό να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα. 

Κατά την πηγή μου, ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Τσέφεριν να αποστέλλονται στην Ελλάδα, προκειμένου να διευθύνουν τους κρίσιμους, για την τύχη του πρωταθλήματος, αγώνες των play off της Super League, διαιτητές από την ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας, από το λεγόμενο «πάνω ράφι», ώστε, όπως τόνισε στον συνομιλητή του, να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος. 

Ο πρόεδρος της UEFA, πάντα κατά την ίδια πηγή, η εγκυρότητα της οποίας δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση, αναγνώρισε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, ειδικά μετά τις τελευταίες διαιτησίες ξένων διαιτητών, και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αίτημα, το οποίο αποτελεί και ομόθυμο αίτημα του υγιούς τμήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου... Εν αναμονή λοιπόν. Κυριακή κοντή γιορτή...», αναφέρεται στο δημοσίευμα που υπογράφει ο Γ. Παπαχρήστος.

Μένει να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί στο press room ή από το Μαξίμου η συγκεκριμένη πληροφορία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια διάκριση για Εθνική με Θέο και 10 παίκτες ΠΑΟΚ - Λίβερπουλ, Άγιαξ, Ίντερ και Ντόρτμουντ για 17χρονο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags